Έξι προτάσεις με δύο, τρεις και τέσσερις τροχούς.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έξι προτάσεις με δύο, τρεις και τέσσερις τροχούς.

Τα moto-κλειδιά

27.294 Επισκέψεις στο άρθρο (27/6/2015)

Απέναντι στις πολύβουες λεωφόρους, το άγχος του παρκαρίσματος και τα διαρκώς αυξανόμενα μεταφορικά κόστη υπάρχουν λύσεις από τον χώρο της μοτοσικλέτας που μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινή μετακίνηση από αγγαρεία σε διασκέδαση.

Η ποικιλομορφία που χαρακτηρίζει πλέον τον κόσμο των δικύκλων επιτρέπει μια σειρά επιλογών που ξεπερνούν κατά πολύ τη στερεότυπη εικόνα της μοτοσικλέτας. Αναζητώντας ένα εναλλακτικό όχημα για την καθημερινή μας μετακίνηση, στο scooter και τη μοτοσικλέτα μπορεί κανείς να βρει εκείνο που θα καλύψει κάθε του βασική ανάγκη, θα ικανοποιήσει πρακτικές απαιτήσεις και δη χωρίς εκπτώσεις σε ασφάλεια.
Το οφθαλμοφανέστερο πλεονέκτημα του δικύκλου ανάγεται στα στοιχειώδη γεωμετρικά χαρακτηριστικά του, στο μέγεθος και την ευελιξία. Μπορείς να εκμεταλλευτείς το παραμικρό κενό για να δραπετεύσεις από το μποτιλιάρισμα, να παρκάρεις σε ελάχιστο χώρο και να φτάσεις στον προορισμό σου σε κλάσμα του χρόνου που ως τώρα θα χρειαζόσουν. Το να μην χρειαστεί να περιμένεις ποτέ ξανά το δεύτερο (ή το τρίτο κ.ο.κ.) φανάρι για να περάσεις, η πολυτέλεια του να μη σπαταλάς μισή ώρα κύκλων σε δυο-τρία οικοδομικά τετράγωνα για να βρεις μια θέση παρκαρίσματος, αυτά είναι αναμφισβήτητα οφέλη από τη χρήση του δικύκλου.
Πέραν του χρόνου, τα χαρίσματά τους επεκτείνονται βαθειά στην τσέπη. Με πολύ σημαντικές διαφορές σε πάγια κόστη, από τα τέλη κυκλοφορίας και την κατανάλωση ως την απόκτηση και τη συντήρηση, στο scooter και τη μοτοσικλέτα μπορεί κανείς να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα που διαφορετικά θα σπαταλούσε για να κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά.
Τέλος, η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει ωθήσει πολύ την ενεργητική ασφάλεια της μοτοσικλέτας. Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί χαρίζει ακόμη και σε μικρά, φτηνά scooter χαρακτηριστικά ασφαλείας που θα έκαναν μεγάλες και ακριβές μοτοσικλέτες να ντραπούν.
Σας παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις εναλλακτικής αστικής - και όχι μόνο - μετακίνησης, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρήσης, ικανοτήτων, απόδοσης και τεχνολογίας, από το μικρότερο και οικονομικότερο scooter μέχρι ολοκληρωμένες σπορ μοτοσικλέτες και μοναδικά οχήματα υψηλής τεχνολογίας με τρεις και τέσσερις τροχούς.

Suzuki UK110 Address

Suzuki UK110 Address

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw