Ασχημα αυτοκίνητα υπάρχουν πολλά και τα χοράει όλα η λίστα μας. Ψηφίστε και διαμορφώστε τη λίστα με τα κορυφαία σε ασχήμια μοντέλα.

Ασχημα αυτοκίνητα υπάρχουν πολλά και τα χοράει όλα η λίστα μας. Ψηφίστε και διαμορφώστε τη λίστα με τα κορυφαία σε ασχήμια μοντέλα.

Τα πιο άσχημα αυτοκίνητα

26.755 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2015)

Οι εταιρίες στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ξεχωριστά αυτοκίνητα που δεν μοιάζουν με κάποιο άλλο, έχουν δημιουργήσει «τετράτροχους κουασιμόδους». Ποιοι είναι αυτοί;

Η αλήθεια είναι πως όλοι οι φίλοι του αυτοκινήτου συζητάμε με πάθος για τις τετράτροχες συμπάθειές μας και μη. Όλοι έχουμε γνώμη και μάλιστα ακράδαντη όταν η συζήτηση έρχεται στα αυτοκίνητα και όλοι γινόμαστε ξερόλες. Και δεν αναφερόμαστε σε απολύτως μετρήσιμα μεγέθη όπως οι επιδόσεις, αλλά σε καθαρά υποκειμενικά θέματα όπως για το πιο είναι πιο όμορφο αυτοκίνητο. Εξάλλου η εμφάνιση μετράει πάντοτε, πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με αυτοκίνητα όπου αποδεδειγμένα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην αγορά ενός μοντέλου.Παρόλα αυτά κάποιες εταιρείες στην προσπάθειά τους να πρωτοτυπήσουν και να αποστασιοποιηθούν από τον ανταγωνισμό έχουν παρουσιάσει μερικά αξέχαστα, για την ασχήμια τους, αυτοκίνητα. Και είμαστε σίγουροι πως όταν η κουβέντα έρχεται στα πιο άσχημα αυτοκίνητα τότε σίγουρα ανεξαρτήτως γούστου όλοι συμφωνούμε λίγο πολύ σε κάποια μοντέλα, αφού κατά καιρούς έχουμε δει αυτοκίνητα τα οποία μας έκαναν να απορήσουμε για το αν σχεδιάστηκαν στο σκοτάδι ή από τυφλό σχεδιαστή.Ποιο κάτω παραθέτουμε τη λίστα με τα πιο άσχημα αυτοκίνητα όπως τη διαμορφώσαμε εσείς. Συμφωνείτε ή όχι; Πατήστε έως και τρία "Συμφωνώ" σε αυτά τα αυτοκίνητα που θεωρείτε ασχημότερα και βάλτε και εσείς υποψηφιότητα με τη δική σας πρόταση και εικόνα για το ασχημότερο αυτοκίνητο.
Επίσης, μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο τα "Αξεπέραστα" σε ασχήμια αυτοκίνητα όλων των εποχών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

OPEL NEA MONTELA
test center