Εμείς στο AutoΤρίτη, κρίνουμε όλα τα μοτέρ των ευρωπαϊκών εταιρειών και διαλέγουμε τα καλύτερα για καθημερινή χρήση.

Εμείς στο AutoΤρίτη, κρίνουμε όλα τα μοτέρ των ευρωπαϊκών εταιρειών και διαλέγουμε τα καλύτερα για καθημερινή χρήση.

Τα top καθημερινά μοτέρ της Ευρώπης

38.697 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2017)

Κινητήρες για φίλημα - Δείτε τώρα: Μετά τα ασιατικά, επιλέγουμε τον καλύτερο κινητήρα κάθε ευρωπαϊκής εταιρείας με δεδομένη πάντα την φορολογική πραγματικότητα και την οικονομική συγκυρία της ελληνικής αγοράς.

O κινητήρας είναι η ψυχή κάθε μοντέλου ανεξαρτήτως καυσίμου. Βενζίνη, πετρέλαιο, υβριδικό, ηλεκτρικό, κάθε μοτέρ έχει τα δικά του χαρακτηριστικά απόδοσης, αλλά και λειτουργίας, ενώ οι κατασκευαστές (οι mainstream τουλάχιστον) διαθέτουν μεγάλη γκάμα κινητήρων την οποία αξιοποιούν κατάλληλα στα μοντέλα τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εμείς στο AutoΤρίτη δοκιμάζουμε συνεχώς νέα μοντέλα σε όλη τη γκάμα των κινητήρων τους και έτσι μπορούμε να αποδώσουμε τα εύσημα στα μοτέρ, που ξεχωρίσαμε. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η επιλογή έγινε και με βάση τα ελληνικά φορολογικά / οικονομικά δεδομένα, γιατί σίγουρα ένα  πολυκύλινδρο σύνολο μεγάλου κυβισμού και υψηλής απόδοσης, εξιτάρει και προκαλεί συγκινήσεις, αλλά στην ελληνική αγορά έχει απειροελάχιστη εμπορική σημασία. Ο καθημερινός αγοραστής θέλει να μάθει για τους κινητήρες, που θα αγοράσει στο μοντέλο που τον ενδιαφέρει και που μπορεί να αγοράσει σήμερα! 

Έτσι μην εκπλαγείτε όταν στην Mercedes π.χ δε θα δείτε ως καλύτερο κινητήρα τον 2λιτρο διαμάντι των 381 ίππων, που κινεί την A45 AMG και που έχει το παγκόσμιο ρεκόρ ειδικής απόδοσης (ίπποι/λτ.) και που είναι 190,5. Eπίσης  σε γκρουπ εταιρειών, που έχουν ίδια γκάμα κινητήρων, επιλέξαμε για κάθε εταιρεία το μοτέρ, που ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία κάθε μίας. Ας δούμε λοιπόν τους ευρωπαϊκούς κινητήρες, που ξεχωρίσαμε ανά εταιρεία…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center