Σε αγώνα dragster επιδόθηκαν δυο φάλαινες δολοφόνοι με ένα μικρό ταχύπλοο σε ανοιχτή θάλασσα. Ποιος νίκησε;

Σε αγώνα dragster επιδόθηκαν δυο φάλαινες δολοφόνοι με ένα μικρό ταχύπλοο σε ανοιχτή θάλασσα. Ποιος νίκησε;

Ταχύπλοο Vs Φάλαινας δολοφόνου (+video)

(25/10/2016)

Κόντρα θανάτου μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη μιας και δυο φάλαινες δολοφόνοι πήραν στο κατόπι ένα ταχύπλοο σκάφος. Την έβγαλαν καθαρή τελικά ή το πλήρωσαν ακριβά οι επιβάτες του σκάφους;

Σε αγώνα dragster επιδόθηκαν δυο φάλαινες δολοφόνοι με ένα μικρό ταχύπλοο σε ανοιχτή θάλασσα. Δυστυχώς δεν υπήρξαν... χρονομετρημένα περάσματα και τελικές ταχύτητες, αλλά σίγουρα μια αίσθηση τρόμου που δημιουργήθηκε στην ατμόσφαιρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι επιβάτες του ταχύπλοου φαίνεται να το διασκεδάζουν, αλλά τα ένστικτα της φάλαινας όρκας που τους πήρε στο κυνήγι μάλλον την οδηγούσαν σε γεύμα και όχι σε παιχνίδια. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα του video παραμένει εντυπωσιακό με τις δυο φάλαινες να πηδούν ψηλά από την επιφάνεια της θάλασσας με μεγάλη ταχύτητα, δίπλα ακριβώς στο μικρό σκάφος.
 
 
Τελικά η καταστροφή των θαλασσών με τις πετρελαιοκηλίδες και τα πεταμένα βαρέλια στους βυθούς, ίσως να ευνοεί τις… επιδόσεις των θαλάσσιων «θηρίων», αφού μοιάζουν να έχουν γεμίσει με αγωνιστική βενζίνη και να μην σταματούν πουθενά. 
 
Φυσικά αστειευόμαστε και το φλέγον περιβαλλοντικό θέμα της μόλυνσης των θαλασσών είναι κατακριτέο, ωστόσο μπορείτε να απολαύστε τις σκηνές με την… κόντρα μεταξύ φάλαινας και ταχύπλοου. Ποιος πιστεύετε ότι θα βγει νικητής;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw