Υπό εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή της Mercedes AMG GT R Black Series, η οποία από θα έχει ως στόχο τις πολύ καλές επιδόσεις στην πίστα.

Ταχύτερη η AMG GT R Black Series

2.291 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2017)

Υπό εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή της Mercedes AMG GT R Black Series, η οποία από θα έχει ως στόχο τις πολύ καλές επιδόσεις στην πίστα.

Αυτό γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers μιλώντας σε διεθνή μέσα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 
Μάλιστα ο ισχυρός άντρας του τμήματος AMG τόνισε πως η AMG GT R Black Series θα κάνει την εμφάνισή της στο τέλους του κύκλου ζωής της AMG GT κάτι το οποίο σημαίνει πως απέχει κάποια χρόνια από σήμερα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις υψηλές προσδοκίες που έχουν οι άνθρωποι της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
 
«Το GT R εξακολουθεί να είναι πολύ ανταγωνιστικό και κάνει αρκετή καλή δουλειά. Αλλά όταν θα κατασκευάσουμε την Black Series αυτή σίγουρα θα έχει περισσότερη ισχύ. Ωστόσο αυτό δεν σημανίνει απαραίτητα ότι θα έχει περισσότερους ίππους αλλά θα έχει σίγουρα σχέση με τις επιδόσεις της στην πίστα», τόνισε αρχικά και συνέχισε σχετικά με τη μείωση βάρους του μοντέλου «Για την Black Series η μείωση του βάρους είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο».
Το τελευταίο διάστημα μία σειρά από GT R πρωτότυπα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην πίστα του Nurburgring πραγματοποιώντας δοκιμές, με τις φήμες να λένε πως πρόκειται για τη νέα Mercedes AMG GT R Black Series. Μάλιστα γίνεται λόγος πως το νέο μοντέλο θα έχει πάνω από 600 ίππους, ενώ στο αμάξωμά της θα φέρει πολλές αεροδυναμικές τροποποιήσεις που θα τη διακρίνουν από την υπόλοιπη οικογένεια GT. 

Toyota
moto