Η Hyundai δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του νέου i30 Wagon.

Η Hyundai δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του νέου i30 Wagon.

Teaser: Nέο i30 Wagon

4.481 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2017)

Πάρτε μια πρώτη γεύση σήμερα για το πώς θα είναι το νέο Hyundai i30 Wagon που ετοιμάζεται να μας αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα, το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Η Hyundai δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του νέου i30 Wagon που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το Μάρτιο στην έκθεση Geneva Motor Show.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι τακτικοί αναγνώστες μας θα ξέρετε ήδη πως η κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζει μια οικογένεια μοντέλων με βάση το i30, με το Wagon να είναι μετά από το hatchback, το δεύτερο μέλος της.
 
Από όσα βλέπουμε στο teaser, αλλά και βάσει λογικής, δεν αναμένουμε «δραματικές» αλλαγές στη σχεδίαση, με την ουσιαστική διαφορά να είναι η μακρύτερη γραμμή της οροφής και τα νέα πίσω φωτιστικά σώματα.
  
Με εξαίρεση το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, στο εσωτερικό δε θα υπάρξουν διαφορές σε σχέση με το 5θυρο μοντέλο, ούτε φυσικά και στη γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων, όπου ντεμπούτο κάνει το νέο 1.400άρι turbo σύνολο των 140 ίππων.
 
Υπενθυμίζουμε κλείνοντας, πως η νέα οικογένεια μικρομεσαίων της Hyundai θα περιλαμβάνει και την «καυτή» έκδοση i30 Ν, που θα έχει απόδοση 250 ή 275 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto