Την πιο αποκαλυπτική teaser εικόνα μέχρι σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes, αναφορικά με το concept της EQ A.

Teaser εικόνα της Mercedes EQ A

2.111 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2017)

Την πιο αποκαλυπτική teaser εικόνα μέχρι σήμερα έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes, αναφορικά με το concept της EQ A.

Σύμφωνα με την τελευταία εικόνα λοιπόν επιβεβαιώνεται ότι η EQ A πρόκειται να είναι ένα τρίθυρο hatchback, το οποίο διαθέτει μια αεροδυναμική μπροστινή πρόσοψη, καθώς και ένα φωτισμένο λογότυπο.
 
Πηγαίνοντας προς τα πίσω βλέπουμε πως οι σχεδιαστές έχουν δώσει στο concept μια δυναμική γραμμή σχεδιασμού με την παρουσία μυώδη φτερών στο πίσω μέρος, ενώ φαίνεται πως ο χρωματισμός της οροφής είναι διαφορετικός από αυτόν του υπόλοιπου αμαξώματος. Τέλος δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφερθούμε στις μεγάλες ζάντες, οι οποίες έχουν συνδυαστεί με χαμηλού προφίλ ελαστικά.
Το concept της EQ A αναμένεται να κατασκευαστεί στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Rastatt της Γερμανίας, ενώ η παραγωγή του μοντέλου θα μπορούσε να ξεκινήσει από το 2019, όντας ένα μέρος από μια σειρά ηλεκτρικών οχημάτων.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, πληροφορίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο σύμφωνα με τις φήμες, η ύπαρξη ενός ηλεκτρικού κινητήρα που θα στέλνει την κίνηση στους μπροστά τροχούς θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία έκδοση υψηλής απόδοσης με δύο ηλεκτροκινητήρες και σύστημα τετρακίνησης.     

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto