Ποια είναι τα πέντε κορυφαία σε τεχνολογικές καινοτομίες μικρά αυτοκίνητα σήμερα; Τα συγκεντρώσαμε και σας τα παρουσιάζουμε. Το καθένα έχει το λόγο του να υπάρχει στο Top 5. Δείτε ποιον!

«Τερατάκια» τεχνολογίας

66.587 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/12/2016

Ποια είναι τα πιο «τεχνολογικά προηγμένα» μοντέλα της μικρής κατηγορίας; Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό; Δείτε τα 5 κορυφαία της κατηγορίας!

 
Σήμερα, οι απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού έχουν αυξηθεί, με τις αυτοκινητοβιομηχανίες να φροντίζουν για την τεχνολογική εξέλιξη ακόμα και των μικρότερων μοντέλων τους. Στην προσπάθεια μας να εντοπίσουμε τα πιο εξελιγμένα μοντέλα της μικρής κατηγορίας, καταλήξαμε στο «Top 5» που ακολουθεί, αναδεικνύοντας τον τομέα στον οποίο επικρατεί καθένα από τα παρακάτω μοντέλα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Tasos

    Σχεδόν όλα θα ανανεωθούν/αντικατασταθούν οπότε θα δούμε και νέα πράγματα. Το Yaris πάντως είναι μία εξαιρετική πρόταση για οικονομία αφού η Toyota σε αυτή την κατηγορία με τα υβριδικά παίζει μόνη της μπάλα. Το Polo έχει καλό μοτέρ και είναι γρήγορο αλλά θα αντικατασταθεί οπότε δεν υπάρχει και λόγος συζήτησης. Το Fiesta και εκείνο θα βελτιωθεί πολύ υπομονή μέχρι το καλοκαίρι. Τέλος το 208 είναι μια πραγματικά αξιόλογη πρόταση ειδικά με το μοτέρ των 100 ίππων που έχει και εξωπραγματικά χαμηλές εκπομπές ρύπων..

      3