Εξαιρετικό οδηγικά το Audi TTS το οποίο είναι πολύ γρήγορο αλλά χωρίς να θυσιάζει άνεση και ποιότητα κύλισης.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εξαιρετικό οδηγικά το Audi TTS το οποίο είναι πολύ γρήγορο αλλά χωρίς να θυσιάζει άνεση και ποιότητα κύλισης.

Test: Audi TTS quattro

34.434 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2016)

Στρίβει σαν τρένο, επιταχύνει εκρηκτικά, «ακούγεται» υπέροχα, προσφέρει δυνατές οδηγικές συγκινήσεις και έχει το δικό του ιδιαίτερο στυλ. Δεν τα λες και άσχημα τα διαπιστευτήρια του νέου Audi TTS των 310 ίππων…

What is new
- Με 2λιτρο TFSI και 310 άλογα 
- Τετρακίνητο
- 0-100 σε 4,4 δλ. και 60-100 σε 2,3 δλ.
Κινητήρας- εκρηκτικές επιδόσεις, ευχρηστία, οδική συμπεριφορά, ποιότητα κατασκευής και high-tech αίσθηση καμπίνας, ταχύτητα αλλαγών στο ανέβασμα, 5ετής εγγύηση 
- Κατανάλωση, άνεση ανάρτησης, ελαφρύ τιμόνι, συνεργασία οδηγού-κιβωτίου στη γρήγορη οδήγηση
Αυτό είναι το ισχυρότερο Audi TT 3ης γενιάς: Αποκλειστικά τετρακίνητο, με επιλογή σε 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή σε ισάριθμων σχέσεων ημιαυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG, όπως αυτό της δοκιμής, και φυσικά 2λιτρο κινητήρα TFSI με 310 άλογα! «Φορώντας» ουσιαστικά τα μηχανικά μέρη των VW Golf R / VW Scirocco R, αυτό το TT προκαλεί στα ίσια με τις επιδόσεις του κουπέ μοντέλα, όπως η πισωκίνητη Porsche Cayman (265 ίπποι και 91.700 ευρώ στη βασική της έκδοση) ή αν θέλετε και την κουπέ/καμπριολέ BMW Z4 sDrive35i (306 ίπποι και 73.150 ευρώ).
Και δεν του φαίνεται…
Μόνο τα λογότυπα στη μάσκα εμπρός και στο πίσω μέρος και οι δύο διπλές εξατμίσεις, που προβάλουν από τον διαχύτη αέρα θα καταδείξουν πως το κορυφαίο ΤΤ δεν χωρατεύει… Από εκεί και πέρα μια προσεκτική ματιά θα κάνει αισθητό το «γέμισμα» των θόλων από τους μεγάλους τροχούς, ενώ υπάρχει και αυτόματα αναπτυσσομένη αεροτομή για τη δημιουργία αυξημένης κάθετης αεροδυναμικής πίεσης πάνω  από τα 120 χλμ./ώρα.
Τιμή για λίγους
Σίγουρα στις μέρες μας μια τιμή τα 75.600 ευρώ θα μπορούσε να θεωρηθεί προκλητική. Δεν γυρίζει όμως όλος ο κόσμος γύρω από την Ελλάδα.  Η τιμή του Audi TTS, που διαθέτει 5ετή εγγύηση, συνοδεύεται από ένα υπερπλήρες πακέτο στάνταρ εξοπλισμού, αλλά κυρίως από επιδόσεις για τις οποίες για μια Porsche Cayman θα χρειαστεί να πληρώσεις πάνω από 100.000 ευρώ.

Προκλητικό, όμορφο, ικανό και οδηγικά απολαυστικό το TTS quattro.

Προκλητικό, όμορφο, ικανό και οδηγικά απολαυστικό το TTS quattro.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center