Η Α 45 AMG έγινε ακόμη πιο διασκεδαστική μετά την πρόσφατη ανανέωσή της.

Η Α 45 AMG έγινε ακόμη πιο διασκεδαστική μετά την πρόσφατη ανανέωσή της.

Test: Mercedes-AMG A 45

38.927 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2016)

Η Mercedes AMG A 45 4MATIC ανανεώνεται επί της ουσίας και αποκτά 21 ίππους παραπάνω, διατηρώντας τον τίτλο του πιο δυνατού δίλιτρου αυτοκινήτου παραγωγής.

What is new
Δίλιτρος κινητήρας με 381 ίππους
4κίνηση και fun to drive χαρακτήρας
Aπό 59.900 ευρώ
Η A 45 AMG από την αρχή της καριέρας της ήρθε να προκαλέσει τον ανταγωνισμό με επίκεντρο την αυξημένη απόδοση του δίλιτρου 4κύλινδρου κινητήρα της. Τώρα επανέρχεται ακόμα πιο δυνατή, όμως αποκτά και έναν περισσότερο fun to drive οδηγικό χαρακτήρα όταν συνδυαστεί με το πακέτο AMG Dynamic Plus που προσφέρεται προαιρετικά.  
Επιθετικά σαγηνευτική
Αισθητικά το πολύ όμορφο και στις απλές εκδόσεις χάτσμπακ αμάξωμα της A-Class δεν διαφέρει πολύ στην ανανεωμένη του μορφή, παραμένοντας εντυπωσιακό με περίσσια δυναμική υπόσταση στην κορυφαία έκδοση A 45 AMG. Αυτή είναι ελαφρώς ανανεωμένη με τα νέα φωτιστικά σώματα εμπρός να αποτελούν και τη βασική διαφορά με την προηγούμενη. Ελαφρώς διαφοροποιημένοι είναι και οι προφυλακτήρες με τις εισαγωγές αέρα στον εμπρός και τον όμορφο και λειτουργικό διαχύτη πίσω, να αποτελούν σημεία κατατεθέν αυτής της έκδοσης. 
Από 59.900 ευρώ
Η τιμή της ανανεωμένης A 45 AMG είναι ελαφρώς αυξημένη από την προηγούμενη με την λίστα προαιρετικού εξοπλισμού να είναι και πάλι τεράστια. Το πακέτο AMG Dynamic Plus που περιλαμβάνει τη σπορ ανάρτηση AMG Ride Control, μηχανικό μπλοκέ διαφορικό στον εμπρός άξονα, πρόγραμμα οδήγησης Race στο Dynamic Select και νέο πιο σπορ τιμόνι, κοστίζει 3.281 ευρώ επιπλέον και τα αξίζει μέχρι δεκάρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto