Test: Νέο Opel Astra

Test: Νέο Opel Astra

11.292 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2015)

Αλλαγμένο σχεδόν ολοκληρωτικά, το νέο Opel Astra συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα στοχεύοντας για μια ακόμη φορά στην κορυφή των πωλήσεων.

Πιο compact και δυναμικό

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εντελώς νέα είναι η σχεδίαση του νέου Astra, με γραμμές πιο αθλητικές, με λιγότερες καμπύλες, αλλά πιο έντονες νευρώσεις. Παράλληλα, δεν λείπουν κάποιες πιο «ψαγμένες» λεπτομέρειες

Σχεδίαση-Εργονομία
Ο θάλαμος των επιβατών του νέου Opel Astra είναι ένα από τα πιο δυνατά του σημεία. Αρχικά, και σε ό,τι αφορά στη σχεδίασή του, το όλο αποτέλεσμα με το κομμένο «V» που κάνει το ταμπλό και την μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών, προβάλει τον high-tech χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Κινητήρας-Κιβώτιο
Ο κινητήρας του νέου Astra είναι ένας από τους ισχυρότερους 1.600άρηδες diesel της αγοράς, με 136 ίππους ισχύος και 320 Nm ροπής, ο οποίος είχε κάνει το ντεμπούτο στο προηγούμενο μοντέλο.

Στο δρόμο
To Opel Astra 5ης γενιάς βασίζεται πάνω σε μια νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα, που κάνει χρήση ελαφριών υλικών, ώστε να συμβάλει στη συνολική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου, με την ανάρτησή του να περιλαμβάνει Γόνατα ΜακΦέρσον εμπρός με ημιάκαμπτο άξονα με σύνδεσμο Watt πίσω.
 
Διαβάστε την πλήρη δοκιμή του νέου Opel Astra στο auto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto