Bασισμένη στη νέα πλατφόρμα «V» της Νissan, η τέταρτη γενιά του Μicra στράφηκε ξεκάθαρα προς την απλότητα και την οικονομία.

To ανανεωμένο Nissan Micra έχει πλέον αρκετές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Νεανική εικόνα στην καλά εξοπλισμένη και πρακτική καμπίνα του Nissan Micra, που πλέον διαθέτει βελτιωμένο φινίρισμα.

Το ανανεωμένο Nissan Micra απέκτησε φρέσκια εικόνα, που τόνισε τις λιτές, σχεδιαστικές γραμμές του.

Πολύ πρακτικό το διπλό ντουλαπάκι στο συνοδηγό.

Με αναβαθμισμένα γραφικά πλέον ο πίνακας οργάνων.

Νέοι αεραγωγοί στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας.

Καλύτερης ποιότητας επενδύσεις σε πόρτες και καθίσματα.

Χειριστήρια στο τιμόνι και cruise control για το Μicra.

O επιλογέας απέκτησε διάκοσμο σε ασημί απόχρωση.

Ο κινητήρας του Nissan Micra είναι ο πιο οικονομικός σε κατανάλωση 1.200άρης βενζινοκινητήρας της αγοράς (5,0 λτ./100 χλμ. & 115 γρ CO2/χλμ.).

Απόλυτα ασφαλή και απροβλημάτιστα τα οδικά χαρακτηριστικά του νέου Micra, με την πλάστιγγα να γέρνει προς την άνεση.

Το πρώτο που θα λατρέψεις στο Micra είναι και το ζητούμενο από ένα μικρό αυτοκίνητο, ήτοι η ευκολία οδήγησης στην πόλη.

Απόλυτα ικανοποιητική η ευρυχωρία του Nissan Micra.

Test: Nissan Micra 1,2 λτ. 80PS

126.597 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/6/2015

Με φρεσκαρισμένη εμφάνιση και τιμή μικρότερου αυτοκινήτου, το ανανεωμένο Nissan Micra είναι ένα «μικρό», που έχει τα φόντα για να «φορεθεί» πολύ από το αγοραστικό κοινό, που εκτιμά το value for money…

 
Bασισμένη στη νέα πλατφόρμα «V» της Νissan, η τέταρτη γενιά του Μicra στράφηκε ξεκάθαρα προς την απλότητα και την οικονομία σε όλα τα επίπεδα. Οι γραμμές που ακολουθήθηκαν από τους σχεδιαστές του ήταν για ένα αυτοκίνητο «εύκολο στην οδήγηση και το παρκάρισμα, αξιόπιστο και φιλικό στο χρήστη». Σήμερα, δύο και κάτι χρόνια μετά την διάθεσή του στην ελληνική αγορά, δοκιμάζουμε και πάλι πρώτοι την ανανεωμένη εκδοχή του, που διατήρησε όλα τα πλεονεκτήματα και λείανε κάποιες αστοχίες.

Με νέο πρόσωπο
Διατηρώντας τη φιλική στο μάτι σχεδίαση του πεντάθυρου αμαξώματος με τους τροχούς ακροβολισμένους, το Micra απέκτησε νέο πρόσωπο. Oι αλλαγές δεν είναι δραματικές. Ωστόσο, η νέα μάσκα, όπου το σήμα της Nissan πλαισιώνεται πλέον από ένα χρωμιωμένο V, ένα λίγο διαφορετικό καπό, τα νέα φώτα, οι νέοι προβολείς ομίχλης, οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και τα νέα LED πίσω φώτα, φρεσκάρισαν την εικόνα του Μicra.

Ένα Micra για κάθε γούστο
Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα επιλογών εξατομίκευσης, οι κάτοχοι του νέου Micra μπορούν να επιλέξουν από το χρώμα στα κεντρικά διακοσμητικά καπάκια των τροχών, μέχρι το χρώμα των καθρεπτών και των εξωτερικών λαβών των θυρών. Παράλληλα στο εσωτερικό του νέου Micra, μπορούν να προσωποποιηθούν ο επιλογέας ταχυτήτων, οι αεραγωγοί και τα ταπέτα.