Test: Opel ADAM S
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Test: Opel ADAM S

23.625 Επισκέψεις στο άρθρο (30/11/2015)

Το νέο Opel ADAM S με τον turbo 1.400άρι κινητήρα και τα 150 άλογα έρχεται να προσφέρει το μήλο της αμαρτίας με τις τονισμένες επιδόσεις και τον δαιμόνιο χαρακτήρα του.

Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει 18.200 ευρώ
• Είναι 1,4 λτ. turbo με 150 άλογα
• Καίει 5,9 λτ./100 χλμ.
+ Στυλ και διαφορετικότητα, ποιότητα κατασκευής, οδική συμπεριφορά, πληρότητα εξοπλισμού
- Αίσθηση τιμονιού, αυτονομία, όχι τόσο «καυτό» όσο περιμένεις, τιμή
Το ADAM ήταν η trendy απάντηση της Opel στην lifestyle πανδαισία του Fiat 500. Mε στυλ, κομψότητα, υψηλή ποιότητα και αμέτρητες δυνατότητες εξατομίκευσης, το μίνι της Opel κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τη διαφορετικότητά του. 
Η Opel για να κάνει πιο πιπεράτη τη συνταγή του, αλλά και για να κοντράρει τις Abarth εκδόσεις του 500, λανσάρει το ADAM S με 1.400άρη turbo κινητήρα και 150 άλογα! 
Πραγματικός πειρασμός λοιπόν για τους οπαδούς των «καυτών» μίνι μοντέλων, που ψάχνουν την οδηγική ευχαρίστηση και το σπορ χαρακτήρα μέσα από την αστική ευελιξία και το σύγχρονο lifestyle. Τα γούστα βέβαια πληρώνονται. H τιμή πώλησης του ADAM S ορίζεται στα 18.200 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.
S είναι και φαίνεται!Με τις κατάλληλες επεμβάσεις, τόσο η εικόνα, όσο και το μηχανολογικό υπόβαθρο του ADAM προσαρμόστηκαν κατάλληλα για την πιο ισχυρή του έκδοση. Το δυναμικό body-kit, οι ζάντες αλουμινίου, η διχρωμία σε αμάξωμα και οροφή, η κυψελωτή γρίλια, το ανθρακονημάτινο φινίρισμα της φάσας στη μάσκα και στα καπάκια των καθρεφτών, τα LED φώτα, αλλά κυρίως η μεγάλη αεροτομή που είναι ικανή να δημιουργήσει 400 Nm κάθετης αεροδυναμικής δύναμης, κάνουν ξεκάθαρες τις προθέσεις του ADAM S. Επίσης πέρα από το σχετικό λογότυπο, για πρώτη φορά σε ADAM είναι ορατή η (παχυλή) απόληξη της εξάτμισης. Κάτω από το δέρμα τώρα, το ADAM S φέρει τα φρένα του Corsa OPC, ενώ η ανάρτηση διαθέτει πιο σκληρά ελατήρια, παχύτερη εμπρός αντιστρεπτική και ενισχυμένο πίσω ημιάκαμπτο άξονα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda