Όμορφο και νεανικό είναι το εσωτερικό του νέου Suzuki Ignis. Το ταμπλό είναι ντυμένο με σκληρά πλαστικά, ενώ στα θετικά είναι ότι δεν ακούς τριγμούς.

Ωραία είναι η απόχρωση και η σχεδίαση στον πίνακα οργάνων.

Η οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα είναι αφής και περιβάλλεται από ένα μεγάλο πλαίσιο. Είναι after market και δεν έχει άριστη συναρμογή.

Το χερούλι στις πόρτες μπορεί να επιλεχθεί σε διαφορετική απόχρωση, ενισχύοντας έτσι την διχρωμία και το νεανικό χαρακτήρα του μοντέλου. Το ίδιο ισχύει και για τη βάση του επιλογέα ταχυτήτων.

Το χερούλι στις πόρτες μπορεί να επιλεχθεί σε διαφορετική απόχρωση, ενισχύοντας έτσι την διχρωμία και το νεανικό χαρακτήρα του μοντέλου. Το ίδιο ισχύει και για τη βάση του επιλογέα ταχυτήτων.

Εσωτερικό: Μοντέρνο σε σχεδίαση, με δυνατότητες βελτίωσης

135.072 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/1/2017

Ανοίγοντας την πόρτα και μπαίνοντας στο εσωτερικό του νέου Suzuki Ignis, η πρώτη αίσθηση είναι θετική, γιατί το μοντέλο διαθέτει μία μοντέρνα και νεανική εικόνα. Σε αυτήν ξεχωρίζουμε το κυλινδρικό σχήμα στην κεντρική κονσόλα όπου εδρεύουν οι αεροπορικού τύπου διακόπτες για τον κλιματισμό, το μεγάλο πλαίσιο γύρω από την οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων που όμως φαίνεται πως είναι after market, ο όμορφος σε χρωματικές αποχρώσεις πίνακας οργάνων και η διχρωμία των πλαστικών. Επιπλέον, η πλούσια έκδοση GLX του μοντέλου της δοκιμής μας είχε πορτοκαλί χρώμα στα χερούλια, αλλά και στη βάση του επιλογέα των ταχυτήτων με αποτέλεσμα να έχει το αυτό το κάτι επιπλέον και να κεντρίζει το μάτι. 
Κατά τα άλλα και όσον αφορά στην γενικότερη ποιότητα στο εσωτερικό, το ταμπλό του Ignis αποτελείται από πλαστικά υλικά, τα οποία ποιοτικά κυμαίνονται στον μέσο όρο της κατηγορίας, ενώ και η συναρμογή μπορεί να βελτιωθεί. Για παράδειγμα, η οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων δεν φαίνεται να κουμπώνει άριστα, ενώ και τα χειριστήρια του κλιματισμού θα μπορούσαν να ήταν πιο στιβαρά. Τέλος, από πλευράς εργονομίας δεν έχουμε κανένα παράπονο, αφού βρήκαμε αμέσως ό,τι θέλαμε.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ