Στη συγκεκριμένη έκδοση το Passat συνδυάζει άνεση, πολυτέλεια, χώρους και επιδόσεις.

Στη συγκεκριμένη έκδοση το Passat συνδυάζει άνεση, πολυτέλεια, χώρους και επιδόσεις.

Test: VW Passat 1,4 TSI

(22/8/2016)

Το VW Passat της δοκιμής διαθέτει business χαρακτήρα με υψηλή τεχνολογία και πολύ πολυτέλεια, ενώ με τις R-πινελιές στο εξωτερικό και εσωτερικό αρέσει και σε πιο casual τύπους.

What`s new
- 1,4 turbo βενζίνη με DSG7
- 0-100 χλμ./ώρα σε 8,4 δλ.
- Πακέτο R-Line
- Από 27.350 ευρώ με απόσυρση
Tο Volkswagen Passat συνδυάζει την άνεση, την πολυτέλεια, την υψηλή τεχνολογία και τους τεράστιους χώρους σε ένα ελκυστικό αισθητικά πακέτο, το οποίο στην εξοπλιστική έκδοση R-Line της δοκιμής είναι ακόμη πιο έντονο. Η τιμή με τον 1,4 TSI κινητήρα των 150 ίππων ξεκινά από τα 27.350 ευρώ και συνοδεύεται από πλούσιο εξοπλισμό και -το κυριότερο- δίνει ένα διαφορετικό, πιο σπορτίφ στιλ στο γερμανικό μεσαίο.
Με δυναμική σχεδίασηΣτην όγδοη γενιά του το VW Passat ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση της Volkswagen και αντίθετα με το παρελθόν δείχνει πολύ κομψό, μοντέρνο και δυναμικό. Στην προκειμένη περίπτωση τώρα, έρχεται με επιμέρους επεμβάσεις οι οποίες ενισχύουν το δυναμικό προφίλ του και το κάνουν να δείχνει λίγο πιο σπορτίφ. Ποιες είναι τώρα αυτές οι επεμβάσεις; Η νέα εμπρός μάσκα «R» με λογότυπο «R-Line», οι σπορ προφυλακτήρες, οι τραπεζοειδείς απολήξεις εξάτμισης σε χρώμιο, τα πλευρικά μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος και οι 18άρες ζάντες αλουμινίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto