Σχεδιαστικά δεν επηρεάζεται η συγκεκριμένη έκδοση. Είναι ίδια με τις υπόλοιπες.

Το γνωστό, μυώδες παρουσιαστικό του Mokka έχει μήκος 4.278 χλστ.

Το εσωτερικό είναι ποιοτικό και με προσεγμένο φινίρισμα.

Στις πίσω θέσεις του Mokka, δυο επιβάτες θα βολευτούν χωρίς παραχωρήσεις, έχοντας άνετους χώρους για το κεφάλι και τα πόδια τους.

Ο νέος 1.600άρης diesel ξεχωρίζει για την πιο πολιτισμένη του λειτουργία, ενώ βελτιώνει ελαφρώς τις επιδόσεις και χαρίζει καλύτερη κατανάλωση.

Το αυτόματο κιβώτιο είναι 6 σχέσεων και διαθέτει και χειροκίνητη λειτουργία.

Test: Mokka 1,6 CDTI

75.831 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2015

Η Opel διαθέτει το Mokka με τον ισχυρό 1,6 λτ. diesel των 136PS, συνδυάζοντάς τον με 6αρι αυτόματο κιβώτιο, που μεταφέρει την κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

 
Στα γρήγορα: 
• Είναι 1,6 λτ. diesel με 136 ίππους
• «Καίει» 4,9 λτ./100 χλμ.
• Κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 10,3 δλ.
• Με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων

+ Εμφάνιση, χώροι για 4, λειτουργία κινητήρα, κατανάλωση, οδική συμπεριφορά
- Εργονομία, τιμή, λειτουργία κιβωτίου

Compact και με ωραία εμφάνιση
Σχεδιαστικά, το Mokka δεν αλλάζει τις γραμμές του, παραμένοντας ένα από τα πλέον συμπαγή και όμορφα compact SUV/crossover της αγοράς. Υπάρχουν πολλές καμπύλες, «έντονα» φωτιστικά, αρκετές γυάλινες επιφάνειες, αλλά και ένα πίσω μέρος που παραπέμπει σε κουπέ μοντέλα. Δεν λείπουν και οι εκτός δρόμου αναφορές, όπως είναι τα μαύρα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, αλλά και οι «ποδιές» στο χρώμα του αλουμινίου σε εμπρός και πίσω προφυλακτήρα. Την όλη εικόνα αναβαθμίζουν και οι όμορφες 18άρες ζάντες αλουμινίου.

Tags: OPEL MOKKA
 
  • sainis

    Γιατί γράφετε "στα γρήγορα" ότι καίει 4,9 ενώ στην πραγματικότητα καίει 6,4?

      4
    • autotriti

      Απάντηση: "Στα γρήγορα" αναφέρεται η εργοστασιακή μέτρηση. Στο κείμενό μας η δική μας μέτρηση.

        1
  • sakis

    To 6,4 είναι μέτρηση trip computer? Μέτρηση με γέμισμα σε αληθινό βενζινάδικο κάνετε? Τα trip computer δείχνουν ότι θέλουν...

      1
    • autotriti

      Απάντηση: Έχουμε ειδικό μηχάνημα καταγραφείς των καταναλώσεων, το οποίο συνδέεται με την OBD και μεταξύ άλλων μετράει και κατανάλωση.

        1
  • xristos

    Ποιόν αναγνώστη ενδιαφέρει η εργοστασιακή μέτρηση? Το μάτι του αναγνώστη πέφτει "στα γρήγορα" και εκεί πρέπει να υπάρχουν τα ΑΛΗΘΙΝΑ στοιχεία.

      2
  • cranky

    Τα obd scanners για να εμφανίσουν σωστές τιμές κατανάλωσης, προϋποθέτουν σωστή παραμετροποίηση και αρκετά ΠΛΗΡΗ γεμίσματα-αδειάσματα του ρεζερβουάρ για σωστό calibration. Ειδάλλως οι τιμές που δίνουν είναι ότι να΄ναι.

      1