Στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του X-Tomi βλέπουμε πώς θα μπορούσε να είναι η έκδοση RS του Karoq.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του X-Tomi βλέπουμε πώς θα μπορούσε να είναι η έκδοση RS του Karoq.

Θα είναι έτσι το Karoq RS;

4.259 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2017)

Με τη Skoda να μην αποκλείει το ενδεχόμενοι ενός Karoq RS ξεκίνησαν οι φήμες για την κορυφαία εκδοχή του μοντέλου. Δείτε παρακάτω την πρόταση του ανεξάρτητου σχεδιαστή της X-Tomi Desing και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Η Skoda είναι η τελευταία εταιρεία η οποία ασχολήθηκε σε μεγάλο βαθμό με την κατηγορία των SUV αφού είδε τη αλματώδη αύξηση των πωλήσεων που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην κατηγορία. Μετά την εισαγωγή του νέου Kodiaq, η τσεχική μάρκα αποκάλυψε το μικρότερο Karoq. Τι έπεται, λοιπόν;

Αν και δεν έχει γίνει λόγος μέχρι στιγμής, ο X-Tomi σχεδίασε και μια πιθανή έκδοση Monte Carlo.

Αν και δεν έχει γίνει λόγος μέχρι στιγμής, ο X-Tomi σχεδίασε και μια πιθανή έκδοση Monte Carlo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Με αφορμή τις δηλώσεις που είχε κάνει το αφεντικό της Skoda, Bernhard Maier, στην παρουσίαση του Karoq σχετικά με μία RS έκδοση του μοντέλου, ο ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi μας δείχνει μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες πώς θα μπορούσε να είναι το Karoq RS.

Αισθητικά, παρατηρούμε πλήθος αλλαγών και δανείων από την RS οικογένεια της φίρμας, Πιο συγκεκριμένα, ο σχεδιαστής ενέταξε στον πρόβολο ένα νέο προφυλακτήρα με μεγάλους αεραγωγούς και μια επιπλέον σειρά LED φωτιστικών σωμάτων ημέρας. Τα πλαϊνά μαρσπιέ, όπως και τα προστατευτικά των θόλων είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ τα βλέμματα τραβούν οι μεγάλων διαστάσεων μαύρες ζάντες αλουμινίου, που φιλοξενούν στο εσωτερικό τους κόκκινα δισκόφρενα. Το παζλ των αισθητικών βελτιώσεων ολοκληρώνεται με την μαύρη οροφή και τις ράγες που έχουν προστεθεί σε αυτή.

Όσον αφορά στον κινητήρα που κρύβεται κάτω από το μυώδες καπό του Karoq RS, δεν αποκλείεται να συναντήσουμε το δίλιτρο υπερτοφοδοτούμενο σύνολο απόδοσης 300 ίππων, το οποίο θα εξοπλίζει και το «αδελφό» SEAT Ateca CUPRA.
 

Πέρα από την έκδοση RS ο X-Tomi πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και σχεδιάζει και μια πιθανή έκδοση Monte Carlo του μοντέλου.

Στην έκδοση Monte Carlo οι αλλαγές είναι πιο περιρισμένες και εντοπίζονται στα μαύρα πλαϊνά προστατευτικά τα οποία είναι στο χρώμα του αμαξώματος, στον μεγαλύτερο αεραγωγό και στην οροφή η οποία είναι και εδώ μαύρη και συνοδεύεται από ράγες ενώ και στις δύο εκδόσεις οι καθρέπτες είναι σε μαύρο χρώμα ώστε να δίνεται μια πιο σπορτίφ εικόνα.
 
Οι εκδόσεις Monte Carlo φέρουν εξωτερικές αλλαγές που κάνουν το αυτοκίνητο να δείχνει πιο επιθετικό αλλά μένουν εκεί και δε συνοδεύονται από αλλαγές και στα μηχανικά σύνολα σε αντίθεση με τις εκδόσεις RS οι οποίες εκτός από την εμφάνιση, βελτιώνεται και η απόδοση του αυτοκινήτου με την τοποθέτηση δυνατότερου συνόλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
vw