Θαλάσσια «ρουκέτα» Mercedes

Θαλάσσια «ρουκέτα» Mercedes

2.433 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2017)

Η Cigarette συνεργάστηκε για ακόμη μια φορά με τη Mercedes-AMG, δημιουργώντας ένα ταχύπλοο υψηλών επιδόσεων που θα αποκαλυφθεί στο Μαϊάμι την επόμενη εβδομάδα.

Η Mercedes-AMG και η εταιρεία κατασκευής αγωνιστικών σκαφών Cigarette Racing, συνεργάζονται για πάνω από μια δεκαετία και γεγονός θεωρείται πως έχουν δημιουργήσει μερικά από τα πιο όμορφα ταχύπλοα. Την επόμενη εβδομάδα μάλιστα, θα αποκαλύψουν το τελευταίο τους θαλάσσιο επίτευγμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Παράλληλα η Γερμανική μάρκα δημοσίευσε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο σκάφος, το οποίο θα αντλεί το σχεδιασμό του από την Mercedes-AMG GT-R, το νέο Sport αυτοκίνητο της Daimler.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ο επικεφαλής σχεδιασμού της Daimler, Gorden Wagener, επενέβη στο στάδιο της απόχρωσης και καθώς φαίνεται το ταχύπλοο θα λάβει το έντονο πράσινο που θα χαρακτηρίζει και την GT-R.

Το σκάφος που θα παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα, δεν είναι το πρώτο που κατασκευάζεται βάσει ενός Supercar της Mercedes-Benz, καθώς οι προηγούμενες εκδόσεις βασίζονταν στις GT-S και GT3.
Αναμένουμε λοιπόν να δούμε το σκάφος, στις 16 Φεβρουαρίου στο Ναυτικό Σαλόνι στο Μαϊάμι. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN