Παγκόσμια αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Jules Bianchi, του 25χρονου Γάλλου πιλότου της F1 που τραυματίστηκε σοβαρά στο GP Ιαπωνίας.

Παγκόσμια αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Jules Bianchi, του 25χρονου Γάλλου πιλότου της F1 που τραυματίστηκε σοβαρά στο GP Ιαπωνίας.

Θαύμα που επέζησε ο Bianchi

2.269 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2014)

Ο πατέρας του Jules Bianchi, μεταφέρει την άποψη των γιατρών πως το παιδί του είναι ήδη θαύμα που ζει μετά τη σύγκρουση και ότι κάθε μέρα φοβάται πως θα τον πάρουν τηλέφωνο να του πουν πως πέθανε.

Ο πατέρας του Jules Bianchi, του Γάλλου πιλότου της F1 που τραυματίστηκε σοβαρά στο GP Ιαπωνίας, αποκάλυψε πως η κατάσταση του γιού του παραμένει κρίσιμη. Σε ανακοίνωσή της μέσω της ομάδας της Marussia, η οικογένεια του 25χρονου οδηγού λέει πως «μια σειρά ιατρικών δοκιμασιών πρέπει να ξεπεραστεί».Γερμανός ειδικός ισχυρίζεται πως ο αισθητήρας G που βρισκόταν στα αυτιά του Bianchi, κατέγραψαν το απίστευτο νούμερο των 92G, ως ένταση σύγκρουσης. Το προστατευτικό του λαιμού του, βλέπετε, βρέθηκε μετά το ατύχημα στην περιοχή του κινητήρα, ενώ το ενιαίο monocoque κομμάτι του μονοθέσιου, έσπασε μέχρι το cockpit.Ο πατέρας, κος Philippe Bianchi, είπε: «Οι γιατροί του μας είπαν πως είναι ήδη θαύμα που ζει, κανένας δεν επέζησε ποτέ από μία τόσο σοβαρή σύγκρουση.». Συνέχισε λέγοντας πως όλοι τον ρωτάνε πώς είναι ο γιος του, αλλά δεν ξέρει τι να τους πει, αφού υπάρχουν μέρες που δείχνει καλύτερα. Ο άτυχος πατέρας παραδέχθηκε: «Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, ξέρουμε πως μπορεί να είναι από το νοσοκομείο για να μας πουν πως πέθανε.». Έκλεισε λέγοντας πως, όταν και άμα ο Jules βελτιωθεί, θα μπορέσουν να τον μεταφέρουν στο Τόκιο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL