Thessaloniki Tuning Show

Thessaloniki Tuning Show

1.539 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2016)

Συνεχίζει και φέτος το Thessaloniki Tuning Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Μαΐου 2016 στον εκθεσιακό πολυχώρο της Helexpo.

Η VAG Comment παραμένοντας σταθερή στην στρατηγική της για την πορεία της στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, συνεχίζει και φέτος το Thessaloniki Tuning Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Μαΐου 2016 στον εκθεσιακό πολυχώρο της Helexpo.
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους πραγματικούς λάτρεις της αδρεναλίνης σε κάθε επίπεδο! Πανίσχυρα αυτοκίνητα, ηχοσυστήματα πολλών DB, drift show, BMX show, πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ψυχαγωγία και διασκέδαση είναι τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ του 3ου Thessaloniki Tuning Show – μιας διοργάνωσης που πλέον θεωρείται θεσμός για τη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.
Η VAG Comment εγγυάται ότι το Thessaloniki Tuning Show 2016 θα είναι ένα μοναδικό event, το οποίο για τρεις ολόκληρες ημέρες θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του φιλοθεάμονος κοινού και θα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του, όπως πάντα άλλωστε!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda