Η Opel πετάει προς την κατάκτηση του ERC Junior.

Η Opel πετάει προς την κατάκτηση του ERC Junior.

Θρίαμβος Opel στο ERC Junior

1.768 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2016)

Η ομάδα Opel Rallye Junior ολοκλήρωσε με επιτυχία το auto24 Rally Estonia με δύο θέσεις στο βάθρο και έκανε ένα τεράστιο άλμα για την υπεράσπιση του τίτλου του ERC.

Η ομάδα Opel Rallye Junior ολοκλήρωσε με επιτυχία το auto24 Rally Estonia με δύο θέσεις στο βάθρο και έκανε ένα τεράστιο άλμα για την υπεράσπιση του τίτλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι εργοστασιακοί οδηγοί της Opel Marijan Griebel και Chris Ingram τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση στην τέταρτη διοργάνωση του FIA ERC Junior. 
Ο Julius Tannert ολοκλήρωσε την ισχυρή επίδοση της ομάδας της Opel με το τρίτο εργοστασιακό ADAM R2, τερματίζοντας 5ος. Οι τρεις οδηγοί της Opel Junior βρίσκονται τώρα στις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης του FIA ERC Junior. Με δύο αγώνες να απομένουν για το τέλος της σεζόν, ο Ingram είναι στην κορυφή με 111 βαθμούς, μπροστά από τους Griebel με 100 και Tannert με 50 βαθμούς. 
Όπως φαίνεται, δύσκολα θα χάσει η Opel ένα δεύτερο συνεχόμενο τίτλο ERC Junior καθώς θα πρέπει στους εναπομείναντες αγώνες να γίνει ένας πολύ άσχημος για αυτή συνδυασμός αποτελεσμάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center