Υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκδικηθείς τη γυναίκα σου από το να της γεμίσεις με τσιμέντο το αυτοκίνητο;

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκδικηθείς τη γυναίκα σου από το να της γεμίσεις με τσιμέντο το αυτοκίνητο;

Της το τσιμέντωσε

3.302 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2017)

Ένας άντρας στη Ρωσία θέλησε να εκδικηθεί τη γυναίκα του γιατί άλλαξε το επίθετό της χάριν μιας προωθητικής ενέργειας supermarket και αποφάσισε να της γεμίσει με τσιμέντο το αυτοκίνητό της. Αληθινή ιστορία ή διαφημιστικό τρικ;

Όλα τα ζευγάρια έχουν τους τσακωμούς τους αλλά συνήθως μέσω του διαλόγου τα προβλήματα επιλύονται. Κάποιες φορές, όμως, υπάρχουν και αντιδράσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Ο άντρας που φαίνεται στο βίντεο είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η αφορμή σύμφωνα με αναφορές ήταν ότι η σύζυγός του άλλαξε το επίθετό της προκειμένου να συμμετάσχει σε προωθητική ενέργεια ενός supermarket η οποία θα έδινε 830.20 ευρώ το μήνα (50.000 ρούβλια) σε όποιον θα αντικαθιστούσε το επίθετό του με αυτό της επιχείρησης.

Η ειρωνεία είναι ότι η επωνυμία της επιχείρησης είναι Veniy που σημαίνει πιστός. Το πρόβλημά του ήταν ότι η σύζυγός του δεν τον ενημέρωσε και αυτό τον εξόργισε. Ήθελε, λοιπόν, να βρει έναν τρόπο να την εκδικηθεί.Ήξερε ότι η σύζυγός του καμάρωνε για το αυτοκίνητό της και ότι το κρατούσε πεντακάθαρο μέσα-έξω οπότε σκέφτηκε ότι να το γεμίσει με τσιμέντο θα ήταν μια ιδανική εκδίκηση. Και αυτό έκανε. Προσέλαβε μια μπετονιέρα και έριξε τσιμέντο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μέχρι αυτό να γεμίσει και να καλύψει μέχρι και ένα τμήμα του τιμονιού.

Βέβαια, οι κακές γλώσσες λένε ότι όλο αυτό μπορεί να είναι και ένα διαφημιστικό τρικ που στόχο έχει να επιτύχει τεράστια διαφήμιση με πολύ μικρό κόστος καθώς το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο έξω από το εν λόγω supermarket το οποίο είναι ορατό στο μεγαλύτερο μέρος του βίντεο.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center