Τι αγοράζω με 15 χιλιάρικα; Δείτε τώρα 5 αντιπροσωπευτικές προτάσεις από κάθε «κατηγορία». Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Τι αγοράζω με 15 χιλιάρικα; Δείτε τώρα 5 αντιπροσωπευτικές προτάσεις από κάθε «κατηγορία». Εσείς ποιο θα επιλέξετε;

Τι αγοράζω με 15.000 ευρώ

39.025 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχεις 15.000 ευρώ; Αυτά τo αξίζουν! Όπως έδειξαν τόσο τα στατιστικά στοιχεία, όσο και η έρευνα του Auto Τρίτη, η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών είναι διατεθειμένη να δαπανήσει περί τις 15.000 ευρώ για καινούργιο αυτοκίνητο. Ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά;

Το ποσό των 15.000 ευρώ είναι ένα ποσό που σχετικά εύκολα και παρά τους χαλεπούς καιρούς μπορεί κανείς να διαθέσει για την απόκτηση νέου αυτοκινήτου. Στα πλαίσια του διαγωνισμού BEST CAR by Auto Tρίτη και με συμμετοχή 40.000 και πλέον ατόμων, η έρευνά μας έδειξε πως η συντριπτική πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών θα διαθέσουν αυτό το ποσό για να κάνουν το… αυτοκινητικό τους όνειρο πραγματικό. Σύμφωνα άλλωστε με τα στατιστικά στοιχεία του συνδέσμου εισαγωγέων ΣΕΑΑ, η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων που πωλούνται στην ελληνική αγορά κυμαίνεται από τα 15.000 έως τα 20.000 ευρώ. Το Auto Tρίτη επέλεξε τα 5 μικρά, τα 5 μικρομεσαία οικογενειακά και τα 5… διαφορετικά μοντέλα, που αξίζουν τα 15 χιλιάρικά που κοστίζουν και τα οποία παρουσιάζουμε αλφαβητικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πως προκύπτουν οι τιμές;
Οι τιμές των αυτοκινήτων προκύπτουν σε μερικά μοντέλα και από εκπτώσεις που δίνουν οι εταιρείες τους με την τελική τιμή τους να καθορίζεται στα +/- 500 από τα 15.000 ευρώ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center