Μεγάλη μάχη για τη νίκη αναμένεται στο Bahrain μεταξύ των δύο πιλότων της Mercedes.

Μεγάλη μάχη για τη νίκη αναμένεται στο Bahrain μεταξύ των δύο πιλότων της Mercedes.

Τι θα γίνει στο GP του Bahrain;

1.723 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2015)

Το βραδινό Grand Prix της ερήμου αναμένεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις στο κοινό, αφού η μάχη των δύο πιλότων της Mercedes, αναμένεται έντονη.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα έχουμε το Grand Prix του Bahrain, το οποίο θα είναι βραδινό. Ο οδηγός που θα είναι σε μεγάλη πίεση είναι ο Nico Rosberg μετά τις δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα ότι τον καθυστέρησε εσκεμμένα ο Hamilton στο Grand Prix της Κίνας, συνεπώς έχει τραβήξει την προσοχή επάνω του και θα πρέπει να αποδείξει στο Grand Prix της ερήμου ότι είναι συνδιεκδικητής του τίτλου και ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσια τον Lewis Hamilton.
Ο Βρετανός πιλότος ξεκινάει και αυτόν τον αγώνα ως φαβορί πάντως μετά και την νίκη του την περασμένη βδομάδα στην Κίνα. Σε ότι αφορά την Ferrari, έχουν δείξει ότι έχουν μια υπεροχή στα θερμά κλίματα λόγω της καλύτερης διαχείρισης των ελαστικών αλλά και του κινητήρα, ωστόσο ο αγώνας του Bahrain θα είναι βραδινός και οι συνθήκες θα είναι παρόμοιες με αυτές της Κίνας όπου οι Mercedes επικράτησαν σχετικά εύκολα.
Πάντως η Ferrari είναι σε σταθερή άνοδο τελευταία, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο Grand Prix της ερήμου.Για όσους τους ενδιαφέρει η παράδοση πάντως, πέρσι ο Nico Rosberg είχε την pole position και ρεκόρ ταχύτερου γύρου αλλά την κούρσα κέρδισε ο Lewis Hamilton. Ίδωμεν...

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center