Το νέο Hyundai Accent.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Hyundai Accent.

Το Hyundai Accent επέστρεψε

18.364 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2017)

Η Hyundai ανέλαβε δράση δημοσιεύοντας ένα Teaser βίντεο του νέου μοντέλου, που θα παρουσιαστεί στις 16 Φεβρουαρίου στο Τορόντο του Καναδά.

Η Hyundai αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Accent στην Διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Καναδά στο Τορόντο, στις 16 Φεβρουαρίου.

2018 Hyundai Accent.

2018 Hyundai Accent.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου Accent, είχαν κάνει την εμφάνισή τους λίγες μέρες πριν και τώρα η ίδια η Hyundai ανέλαβε δράση δημοσιεύοντας ένα Teaser βίντεο του νέου μοντέλου.

Από το βίντεο καταλαβαίνουμε ότι το 2018 Accent έχει υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό design από το απερχόμενο μοντέλο. Η σημαντικότερη προσθήκη στιλιστικά είναι μια εντυπωσιακή μπροστινή γρίλια με λεπτομέρειες χρωμίου, όμοια με αυτή του 2017 Hyundai Verna Yuena.Στις υπόλοιπες αλλαγές, βλέπουμε ότι το νέο Accent είναι εφοδιασμένο με νέους προβολείς με ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, που πλαισιώνουν την χρωμιωμένη γρίλια. Ανανεωμένα είναι και τα πίσω φανάρια, δίνοντας ένα πιο σύγχρονο χαρακτήρα στο μοντέλο.

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Accent, ωστόσο αναμένουμε μηχανικά να διατηρηθεί ο 1,6 λίτρων τετρακύλινδρος κινητήρας με τους 137 ίππους που χρησιμοποιεί η Hyundai, που ίσως συνδυαστεί με ένα 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο.

Το μόνο που μένει είναι μερικές ακόμα μέρες υπομονή για να δούμε τι ετοιμάζει αυτή τη φορά η Hyundai.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center