Η Ελληνική αποστολή από το δίκτυο επίσημων διανομέων της Peugeot στην Ελλάδα, που βρέθηκε στις Κάννες

Η Ελληνική αποστολή από το δίκτυο επίσημων διανομέων της Peugeot στην Ελλάδα, που βρέθηκε στις Κάννες

To Peugeot 3008 στις Κάννες

4.036 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2016)

O όμιλος Συγγελίδη επέλεξε τις Κάννες και το διάσημο φεστιβάλ τους για την παρουσίαση του νέου SUV Peugeot 3008 στο δίκτυο επίσημων διανομέων της Peugeot στην Ελλάδα

Η Ελληνική αποστολή αποβιβάστηκε στις Κάννες πριν από λίγες ημέρες και στο κόκκινο χαλί του πανέμορφου «Palais de Festival» όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ των Καννών, έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς κινηματογράφου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι Έλληνες που βρέθηκαν στο red carpet, ήταν καλεσμένοι του Ομίλου Συγγελίδη, για την παρουσίαση του νέου Peugeot  3008 στις Κάννες, δεν ήταν άλλοι από το δίκτυο επίσημων διανομέων της Peugeot στην Ελλάδα.
 
Ο Όμιλος Συγγελίδη, ήθελε με αυτήν την αποστολή να κινηθεί αντίθετα στο ρεύμα μίας περιόδου που χαρακτηρίζεται από οικονομικές περικοπές. Να επενδύσει και να επιβραβεύσει τους διανομείς για την συμβολή τους στην ανοδική πορεία της γαλλικής φίρμας στην χώρα μας, αλλά και να τους φέρει πιο κοντά στο νέο μοντέλο με μία γνωριμία-παρακαταθήκη για την μελλοντική του πορεία στην Ελληνική αγορά. Οι Έλληνες διανομείς της Peugeot, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το νέο μοντέλο σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου στη γαλλική Ριβιέρα, αλλά και σε απαιτητικές ορεινές διαδρομές.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Peugeot 3008, η ελληνική αποστολή πραγματοποίησε και το ετήσιο Συνέδριό της, όπου ο επικεφαλής της Peugeot, κ. Πέτρος Πιπερίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους του νέου SUV της μάρκας για το έτος 2017. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην έμφαση που δίνει η εταιρεία σε νέους και καινοτόμους τρόπους απόκτησης των μοντέλων της, αλλά και στη νέα πλατφόρμα Peugeot που αφορά στη διαχείριση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
 
Το νέο Peugeot 3008 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Σαλόνι του Παρισιού τον Οκτώβριο, ενώ αμέσως μετά θα  ακολουθήσει το εμπορικό του λανσάρισμα στην ελληνική αγορά. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center