Βαρύ καμουφλάζ για το μοντέλο της Alfa Romeo που δεν αφήνει να δούμε παρά μόνο τη μάσκα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Βαρύ καμουφλάζ για το μοντέλο της Alfa Romeo που δεν αφήνει να δούμε παρά μόνο τη μάσκα.

To SUV της Alfa

6.376 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2016)

Νέες κατασκοπευτικές εικόνες από το μελλοντικό SUV της Alfa Romeo είδαν το φως της δημοσιότητας. Σε αυτές θα δούμε για πρώτη φορά και το εσωτερικό της Stelvio, όπως θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα.

Αυτές είναι οι νέες κατασκοπευτικές εικόνες του μελλοντικού SUV της Alfa Romeo. Οι λεπτομέρειες έχουν κρυφτεί πολύ καλά με έντονο καμουφλάζ, αλλά από όσα μπορούν να φανούν, η χαρακτηριστική τριγωνική γρίλια, που κοσμεί την μάσκα όλων των μοντέλων της μάρκας, κάνει την εμφάνιση της και εδώ και είναι λίγο μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα. Μάλιστα για πρώτη φορά βλέπουμε και το εσωτερικό της, στο οποίο ξεχωρίζει η ξύλινη κονσόλα δαπέδου.
Η Alfa Romeo Stelvio (όπως θα λέγεται κατά πάσα πιθανότητα) αποτελεί το δεύτερο μοντέλο της επενδυτικής πολιτικής των 5 εκ. ευρώ, μετά την Guilia, με σκοπό την αναβίωση του brand της ιταλικής μάρκας. Βασισμένα στην ίδια πλατφόρμα είναι η Stelvio και η Guilia, για την οποία έχει ξεκινήσει η παραγωγή τον περασμένο Μάρτιο, ενώ μόλις έγιναν και οι πρώτες παραδόσεις στην Ιταλία..
Η παλέτα των κινητήρων της Alfa Romeo Stelvio θα περιλαμβάνει τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Ανάμεσά τους θα υπάρχει και ένα νέο 3λιτρο αλουμινένιο V6 diesel μοτέρ, ενώ η κορυφαία έκδοση QV αναμένεται να φέρει τον V6 twin-turbo κινητήρα των 2,9 λίτρων. Ανάλογα με την έκδοση, θα υπάρχει 6άρι μηχανικό ή 8άρι αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταδίδεται στον πίσω ή και στους δύο άξονες.
Το SUV της Alfa Romeo αναμένεται να αποτελέσει τον ανταγωνιστή του BMW X3, της Mercedes GLC και του Audi Q5, με την παραγωγή του να ξεκινάει προς τα τέλη της χρονιάς, με τα πρώτα αυτοκίνητα να παραδίδονται το 2017. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Cassino, λίγο έξω από τη Ρώμη, εκεί που θα φτιάχνεται και η Giulia.

Το έντονο καμουφλάζ εκτείνεται και στο πίσω μέρος.

Το έντονο καμουφλάζ εκτείνεται και στο πίσω μέρος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto