Σκληρές δηλώσεις του οδηγού της VW, Sebastian Ogier, που έχει μπει στην ομάδα των επικριτών, σε ότι αφορά κάποιους κανονισμούς του WRC.

Σκληρές δηλώσεις του οδηγού της VW, Sebastian Ogier, που έχει μπει στην ομάδα των επικριτών, σε ότι αφορά κάποιους κανονισμούς του WRC.

Το WRC κατάντησε αστείο

4.362 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2016)

Ο οδηγός της VW, Sebastian Ogier, έκανε σκληρές δηλώσεις για την διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι. Τι τον έκανε να φτάσει σε αυτό το σημείο;

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής χαρακτήρισε το WRC αστείο, λόγω των κανονισμών των οποίων επιβάλλονται, αφού στο ράλι Αργεντινής του επιβλήθηκε να κρατά πιο «καθαρές» αγωνιστικές γραμμές.
Εδώ και καιρό έχει μπει στην ομάδα των επικριτών των κανονισμών του WRC, που προβλέπουν, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος να ξεκινά τις δύο πρώτες ημέρες του ράλι πρώτος. Στην Αργεντινή, έχασε με 24 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Hayden Paddon, στη σκηνή Los Gigantes και η απογοήτευση του εκείνο το βράδυ, τον έκανε να εμπλακεί σε δημόσια διαφωνία, με τον μέχρι εκείνη τη στιγμή πρωτοπόρο του αγώνα και εν τέλει νικητή.
«Βαριέμαι τόσο πολύ να μιλάω για αυτό. Απλά θέλω να τελειώσει το ράλι και να πάω στο σπίτι μου, για να σκεφτώ κάτι άλλο. Μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές ξανά, αλλά αξίζουμε κάτι παραπάνω από αυτό. Για μένα, χρόνο με το χρόνο, το πρωτάθλημα καταντάει ολοένα και περισσότερο αστείο» φέρεται να δήλωσε ο Ogier.
Το αφεντικό του WRC, Jarmo Mahonen, δήλωσε ότι δεν θα υπάρξουν αλλαγές στους κανονισμούς αυτής της αγωνιστικής περιόδου, αλλά η FIA θα εξετάσει τους κανονισμούς στο τέλος του έτους. «Καταλαβαίνω πως νιώθει και αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό του, αλλά πρέπει να κοιτάμε την μεγαλύτερη εικόνα, που είναι ολόκληρο το πρωτάθλημα. Ωστόσο δεν χρειάζεται να την βλέπει εκείνος και καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι εγωιστής. Αυτό είναι που τον κάνει και τόσο επιτυχημένο» δήλωσε ο Mahonen.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN