Η «βάση» του κράνους.

Η «βάση» του κράνους.

Το «άφησε» στους οπαδούς του

2.420 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2017)

Ο Lewis Hamilton ξεκίνησε έναν άτυπο «διαγωνισμό», μέσω του οποίου ζήτησε από τους οπαδούς του να προτείνουν τη δική τους ιδέα για τον σχεδιασμό του κράνους του για το 2017.

Μία νέα εμφάνιση για το κράνος που θα φοράει το 2017 ψάχνει ο Lewis Hamilton, με τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή να μην μπορεί να επιλέξει ο ίδιος τον σχεδιασμό. Για αυτό το λόγο, απευθύνθηκε  στους οπαδούς του, από τους οποίους ζήτησε να κάνουν εκείνοι την επιλογή. Με ποιό τρόπο όμως; Μέσω ενός διαγωνισμού που ξεκίνησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι φαν του Βρετανού πιλότου είναι να κοινοποιήσουν φωτογραφία στον δικό τους λογαριασμό με τον σχεδιασμό που θα ήθελαν να δουν και το hashtag #LH44Design.
Ο ίδιος ο Lewis Hamilton ανακοίνωσε πως  αναζητείται νέος σχεδιασμός κράνους, ρωτώντας : Θέλετε να σχεδιάσετε το αγωνιστικό μου κράνος για την ερχόμενη σεζόν της F1;

Συνεχίζοντας, δηλώνει τα εξής : «Θα συναντήσω προσωπικά τον νικητή σε μία από τις πίστες για να το παρουσιάσουμε μαζί με το βραβείο ενός πλήρως υπογεγραμμένου κράνους. Ψάχνω για σχεδιασμό που να αναπτύσσει το τωρινό θέμα και προσθέτει το κόκκινο του μήλου στον υπάρχοντα σχεδιασμό. Θα επιλέξω το σχέδιο που θα είναι πιο στιλιστικό, εμπνευσμένο, εικονικό και ελκυστικό στο μάτι».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda