Ασταμάτητος μοιάζει ο Rosberg, καθώς έκανε το 4 στα 4 στο Sochi.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ασταμάτητος μοιάζει ο Rosberg, καθώς έκανε το 4 στα 4 στο Sochi.

Ασύλληπτος

3.809 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2016)

Συγκλονιστικός ο Nico Rosberg κατάφερε και στον αγώνα της Ρωσίας στο Sochi να πετύχει τη νίκη. Δείτε το απίστευτο σερί του, που τρέχει από την περσινή χρονιά.

Ο Nico Rosberg μοιάζει ασταμάτητος καθώς το πέσιμο της καρό σημαίας στο ρώσικο γκραν πρι του Sochi τον βρήκε και πάλι πρώτο. Αυτός ήταν ο τέταρτος αγώνας της χρονιάς και ο Γερμανός κατάφερε να τον κερδίσει και αυτόν κάνοντας το 4 στα 4. Η νίκη του αυτή φυσικά τον βοήθησε να διευρύνει το απίστευτο σερί του το οποίο τρέχει από πέρυσι, φτάνοντας πλέον το 7 στα 7.
Ο οδηγός της Mercedes δεν... ενοχλήθηκε ποτέ, καθώς ξεκίνησε και τελείωσε πρώτος. Πίσω του βρέθηκε ο ομόσταυλός του Lewis Hamilton, ο οποίος πρέπει να θυμίσουμε πως ξεκίνησε από τη 10η θέση.
Ο Kimi Raikkonen με Ferrari συμπλήρωσε το βάθρο αφήνοντας τον Bottas στην τέταρτη θέση. Αυτό ήταν και το πρώτο βάθρο για τον Kimi φέτος.
Πέμπτος τερμάτισε ο Massa, επίσης με Williams, ενώ στην έκτη θέση σε έναν πολύ καλό αγώνα για την McLaren-Honda βρέθηκε ο Alonso. Τέλος, ο Mangussen με Renault κατάφερε να πάρει τους πρώτους του πόντους για την Renault έπειτα από την επιστροφή της στην F1.
Όσον αφορά τον Vettel, τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά για αυτόν καθώς ο Kvyat έπεσε επάνω του κατά την εκκίνηση και ακολούθησαν Live Μπινελίκια, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.
Πλέον, ο Nico Rosberg προηγείται με 100 βαθμός στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, με τον δεύτερο Hamilton να απέχει 43 βαθμούς (57). Όσον αφορά το πρωτάθλημα κατασκευαστών, η Mercedes προηγείται της Ferrari με 81 πόντους (157 έναντι 76).
Επόμενο γκραν πρι αυτό της Καταλωνίας στης 15 Μαΐου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center