Σειρές από πολυτελή αυτοκίνητα.

Σειρές από πολυτελή αυτοκίνητα.

Το γκαράζ του σουλτάνου του Μπρουνέι (+vid)

10.421 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2017)

Στη δημοσιότητα ήρθαν εικόνες από το γκαράζ του σουλτάνου του Μπρουνέι. Ο σουλτάνος είναι γνωστός για λατρεία που έχει στα αυτοκίνητα και λέγεται ότι έχει ίσως τη μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες.

Μέσω ενός χρήστη του instragram, ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες, οι οποίες είχαν τραβηχτεί πριν από 16 χρόνια στο γκαράζ του σουλτάνου, και όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που τις εμφανίζει, δείχνουν σειρές από πολυτελή αυτοκίνητα, το κόστος των οποίων είναι δύσκολο να υπολογιστεί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
ΑπΆ ότι καταλαβαίνουμε το κίτρινο χρώμα είναι από τα αγαπημένα του σουλτάνου, έχοντας οχήματα από τη Ferrari, τη Lamborghini, τη Mercedes, τη Bentley και μια σειρά άλλων αυτοκινητοβιομηχανιών στη συγκεκριμένη απόχρωση.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο χρήστης του instragram που δημοσίευσε τις φωτογραφίες ανέφερε πως ένας φίλος του είχε πάρει σχετική άδεια να φωτογραφίσει τον συγκεκριμένο χώρο, αναφέροντας πως η συλλογή του σουλτάνου στο κεντρικό τμήμα του γκαράζ αριθμεί πάνω από 3.000 αυτοκίνητα, χωρίς να γίνεται σαφές πόσα τμήματα υπάρχουν.
 
Σκεφτείτε πως θα είναι σήμερα το γκαράζ του σουλτάνου.
 
Δείτε το βίντεο
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN