H VW ετοιμάζει προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για το άμεσο μέλλον. Δείτε τι λένε οι πληροφορίες μας.

H VW ετοιμάζει προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο για το άμεσο μέλλον. Δείτε τι λένε οι πληροφορίες μας.

Το ηλεκτρικό του λαού

2.164 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2016)

H VW έγινε γνωστή γιατί πριν πολλά χρόνια κατασκεύασε το αυτοκίνητο του λαού, το Beetle. Τώρα θέλει να επανέλθει στη νέα εποχή με το ηλεκτροκίνητο του λαού.

Τα απόνερα του σκανδάλου με τους ρύπους έχουν επισπεύσει τις κινήσεις της VW όσον αφορά τα λιγότερο εχθρικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα, ενώ πάρθηκε από το CEO Herbert Diess η απόφαση για ένα νέο ηλεκτροκίνητο όχημα. 
Ο Diess όμως πιέζει τους Γερμανούς μηχανικούς προκειμένου να δημιουργήσουν ένα προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο και όχι ακόμη ένα ηλεκτροκίνητο. Προκειμένου λοιπόν να το πετύχουν αυτό, εκείνοι θα πατήσουν στην τεχνολογία του e-Golf και θα την εξελίξουν.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτονομία που θα ξεπερνά τα 500 χλμ. με μία απλή φόρτιση και το μήκος του δεν θα ξεπερνά τα 4,4 μέτρα. 
Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της VW θα είναι έτοιμο μέσα στο 2019 και ο στόχος είναι να είναι το πρώτο πραγματικό προσιτό ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Αυτό τι σημαίνει στην πράξη; Ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν θα ξεπερνά τα 20.000 ευρώ.
Προφανώς και η απόφαση αυτή του Diess είναι για να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις από το σκάνδαλο με τους παραποιημένους ρύπους και σίγουρα ένα τέτοιο αυτοκίνητο μπορεί να καθιερώσει τη μάρκα ξανά στη συνείδηση των περισσότερων ως "καθαρή" και πρωτοπόρα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
Audi