Κοντά στην γενέτειρα του Schumi, στην Κολονία θα είναι το μουσείο με τα προσωπικά του αντικείμενα.

Κοντά στην γενέτειρα του Schumi, στην Κολονία θα είναι το μουσείο με τα προσωπικά του αντικείμενα.

Το μουσείο του Schumacher με δωρεάν είσοδο

2.275 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2016)

Η ανεκτίμητη συλλογή με προσωπικά και αγαπημένα αντικείμενα του Michael Schumacher θα εκτίθεται πλέον σε ειδικό χώρο στη Γερμανία και μάλιστα με δωρεάν είσοδο!

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 απέκτησε το δικό του μουσείο στην Κολονία της Γερμανίας και σε αυτό θα μπορούν όλοι να θαυμάσουν από κοντά και δωρεάν αγαπημένα αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αντικείμενα όπως αυτοκίνητα, αγωνιστικά αυτοκίνητα, τρόπαια και αναμνηστικά της αγωνιστικής του καριέρας, θα εκτίθενται στον εκθεσιακό χώρο Motorworld Koln-Rheinland, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην γενέτειρα του Michael Schumacher στο Κέρπεν. 
 
Η οικογένεια του Schumacher, θέλοντας να τιμήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του Γερμανού, ήρθε σε συμφωνία με το Motorworld αλλά δίνοντας στους φίλους του τη δυνατότητα να δουν τα προσωπικά του αντικείμενα και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν.

"Έτσι θα ανακαλέσουν αναμνήσεις και μεγάλες στιγμές από την καριέρα του. Είναι κάτι που θα ενέκρινε και ο Michael." είπε η εκπρόσωπος της οικογένειας Sabine Kehm.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center