Η Daihatsu θα παρουσιάσει στο Τόκιο ένα νέο concept, το πρωτότυπο Kopen, με compact διαστάσεις και 2θέσιο αμάξωμα σε δύο version. Εδώ εικονίζεται το RMZ Kopen.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Daihatsu θα παρουσιάσει στο Τόκιο ένα νέο concept, το πρωτότυπο Kopen, με compact διαστάσεις και 2θέσιο αμάξωμα σε δύο version. Εδώ εικονίζεται το RMZ Kopen.

Το νέο 2θέσιο cabriolet Daihatsu Kopen concept

5.788 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2013)

Η Daihatsu θα παρουσιάσει στο Τόκιο ένα νέο concept, το «μικρό» roadster Kopen, το οποίο διαθέτει 2θυρο αμάξωμα, μικρού κυβισμού μοτέρ και θα ανταγωνιστεί το Honda S660 concept.

Η ιαπωνική φίρμα, σύμφωνα με τις φήμες, θέλει να «αναβιώσει» το brand name Copen και γι αυτό θα φέρει στο Σαλόνι του Τόκιο, τέλος Νοεμβρίου, το νέο πρωτότυπο Kopen. Το νέο μοντέλο είναι ένα compact σε διαστάσεις cabrio όχημα, που θα διαθέτει δύο θέσεις και… νεανικό προσανατολισμό. Γι αυτό άλλωστε θα υπάρχουν και δύο εκδόσεις του μοντέλου, που θα συνδυάζονται με πολλά και έντονα εξωτερικά χρώματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πιο συγκεκριμένα, oι διαστάσεις του Kopen και στις δύο εκδόσεις δεν αλλάζουν και είναι 3.395 χλστ. το μήκος του, 1.475 χλστ. το πλάτος και 1.275 χλστ. το ύψος του. Έτσι, στην RMZ έκδοση, έχουμε να κάνουμε με μια «light» και «κυριλέ» version, ενώ στην XMZ δημιουργείται, με τους πιο μεγάλους προφυλακτήρες και τα εξογκωμένα φτερά, η αίσθηση ενός πιο επιθετικού και «αγριωπού» συνόλου.

Τέλος, κάτω από το καπό του Kopen concept θα υπάρχει ένας πολύ μικρού κυβισμού κινητήρας (660 κ.εκ.) -όπως και στον ανταγωνιστή του,
Honda S660 concept - που θα συνδυάζεται με ένα CVT αυτόματο κιβώτιο.

 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center