Διαρροές αναφέρουν ότι θα μοιάζει πολύ στο Volkswagen Tiguan και το Seat Ateca.

Διαρροές αναφέρουν ότι θα μοιάζει πολύ στο Volkswagen Tiguan και το Seat Ateca.

Το νέο Yeti σε video

5.545 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2017)

To δοκιμαστικό νέο Υeti βρέθηκε στο δρόμο και «συνελήφθη» σε video. Δείτε το και μάθετε τα τελευταία νέα γύρω από την παρουσίαση του.

Το Yeti είναι το παλαιότερο μοντέλο της Skoda στην γκάμα της, αλλά πολύ σύντομα θα γίνει το νεότερο. Το αυτοκίνητο του video φαίνεται έχει  καμουφλάρισμα πάνω στο αμάξωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Φυσικά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το όνομα που θα έχει το μοντέλο. Η Skoda μπορεί να επιλέξει το πέσει το όνομα Yeti ή αυτό του Karoq. Πάντως για τους φίλους της μάρκας φαίνεται πως η ονομασία Yeti είναι πολύ αποδεκτή.
Όσον αφορά τις τεχνικές προδιαγραφές, διαρροές αναφέρουν ότι θα μοιάζει πολύ στο Volkswagen Tiguan και το Seat Ateca. Μπορεί να μεγαλύτερο από ό, τι αυτά τα δύο καθώς έχει παρατηρηθεί ότι η Skoda δίνει μια μεγαλύτερη έμφαση στους χώρους σε σύγκριση με τις άλλες εταιρίες του VW Group.

Στην περιγραφή του video αναφέρεται ότι το νέο Yeti / Karoq θα παρουσιαστεί επίσημα στις 18 Μαΐου στη Σουηδία όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Σύμφωνα με αλλά δημοσιεύματα το μοντέλο ανεξαρτήτως  της ονομασίας του αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο.

Πώς σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto