Το νέο μονοθέσιο της Sauber.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο μονοθέσιο της Sauber.

Το νέο μονοθέσιο της Sauber

2.276 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Η Sauber κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου επετειακού της μονοθέσιου, σχεδιασμένο με βάση τους νέους κανόνες της F1. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Formula 1 ομάδα της Sauber, διέρρευσε την πρώτη φωτογραφία του νέου της μονοθέσιου. Πρόκειται για το δεύτερο μονοθέσιο που βλέπουμε, σχεδιασμένο με βάση τους νέους κανόνες της F1, μετά από αυτό της Williams.

Πίσω από το πιλοτήριο προεξέχει ένα φτερό που θυμίζει πτερύγιο καρχαρία.

Πίσω από το πιλοτήριο προεξέχει ένα φτερό που θυμίζει πτερύγιο καρχαρία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η ελβετική ομάδα, που πέρσι τερμάτισε στην 10η θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών, θα παρουσιάσει το μονοθέσιό της στις 22 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη. Οι οδηγοί της ομάδας θα είναι ο Marcus Ericsson και ο Pascal Wehrlein, με τον Antonio Giovinazzi να καλύπτει τη θέση του τραυματία Wehrlein στο πρώτο τεστ που ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου.
 Το C36, όπως ονομάζεται, διαθέτει νέα πίσω αεροτομή, παρόμοια με αυτή της Williams FW40, ενώ πίσω από το πιλοτήριο προεξέχει ένα φτερό που θυμίζει πτερύγιο καρχαρία. Το μονοθέσιο είναι ντυμένο με λευκό, μπλε και χρυσό χρώμα ενώ υπάρχουν σήματα κάποιων χορηγών. Σε περίοπτη θέση πάνω από τον κινητήρα, βρίσκεται το αυτοκόλλητο για τα 25 χρόνια της εταιρείας στην Formula 1.

Με νέο επενδυτή την Longbow Finance για να ξεπεράσει τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων, η Sauber ελπίζει σε μια πολύ καλύτερη χρονιά. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Jorg Zander, που ήρθε στην ομάδα από την Audi, δήλωσε πως «με το C36 δώσαμε περισσότερη έμφαση στην αεροδυναμική του μονοθέσιου, απότι στο να αυξήσουμε την κάθετη δύναμη».

Όσο για τον σχεδιασμένο πέρσι κινητήρα της Ferrari που επέλεξαν για το μονοθέσιο, δήλωσε πως «αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς είναι δοκιμασμένος και με μεγάλη ανθεκτικότητα. Το ότι επιλέξαμε νωρίς τον κινητήρα, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα καθώς ξέρει με τι έχει να δουλέψει και πώς να χειριστεί ένα τέτοιο σύστημα». 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto