To Mercedes VCR ήταν το πρώτο πρωτότυπο pick-up της Mercedes-Benz, το οποίο πάντως έπαιρνε και άλλες μορφές.

To Mercedes VCR ήταν το πρώτο πρωτότυπο pick-up της Mercedes-Benz, το οποίο πάντως έπαιρνε και άλλες μορφές.

Το πρώτο Pick-Up της Mercedes

4.668 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2016)

Αύριο, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει και επισήμως το πρωτότυπο μοντέλο το οποίο θα ανοίξει το δρόμο για το πρώτο της Pick-Up. Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο της πρωτότυπο Pick-Up καθώς έχει ξαναπαρουσιάσει στο παρελθόν αντίστοιχο πρωτότυπο.

Αύριο το απόγευμα η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει στον αυτοκινητικό κόσμο το πρωτότυπο Pick-Up της, το οποίο ουσιαστικά θα μας δώσει μια πρώτη, γερή δόση από το μοντέλο παραγωγής. Εδώ μπορείτε να δείτε τις πρώτες teaser εικόνες του καθώς και live τη μετάδοση της παρουσίασής του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο Pick-Up το οποίο έχει παρουσιάσει η γερμανική μάρκα, ως πρωτότυπο, καθώς πίσω στο 1995 είχε δημιουργήσει το επίσης πρωτότυπο VCR (Vario Research Car). Το VCR πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης και είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς ήταν ένα αυτοκίνητο 4 σε 1.
 
Συγκεκριμένα το VCR μπορούσε από sedan, να γίνει cabrio, crossover και Pick-Up μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό μπορούσε να γίνει με την προσθήκη και αφαίρεση εξωτερικών καλυμμάτων και των ανάλογων πάνελ και καθισμάτων στο εσωτερικό.

Το σκεπτικό ήταν να έχει κάποιος ένα αυτοκίνητο για κάθε χρήση. Έτσι αν το θες cabrio το καλοκαίρι, αλλά crossover το χειμώνα και pick-up για ένα σαββατοκύριακο, θα μπορούσες να επισκεφτείς το συνεργείο τη Mercedes και να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές. Φυσικά μπορούσες να τις κάνεις και μόνος σου αν είχες χρόνο και βοήθεια από φίλους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green