Από τα ψηλά στα χαμηλά και με ανώμαλο τρόπο βρέθηκε το αγωνιστικό Super Truck.

Από τα ψηλά στα χαμηλά και με ανώμαλο τρόπο βρέθηκε το αγωνιστικό Super Truck.

Τον έσωσαν οι μπαριέρες (+video)

4.390 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2017)

Για περιστατικά όπως αυτό, έχουν προνοήσει οι διοργανωτές και έχουν κατασκευάσει ψηλούς φράχτες στις πίστες αγώνων Stadium Super Trucks.

Στους συγκεκριμένους αγώνες τα «θηριώδη» αγωνιστικά pick-up δοκιμάζονται και διαγωνίζονται σε αρκετά απαιτητικές συνθήκες. Το πρωτάθλημα ονομάζεται «Stadium Super Trucks» και είναι μια σειρά αγώνων, όπου τα βελτιωμένα με πολλαπλές τροποποιήσεις pick-up, έχουν ιπποδύναμη 600 άλογα, ενώ μπορούν να αγγίξουν την τελική ταχύτητα των 210 χλμ./ώρα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ίσως να μην ακούγεται τόσο εντυπωσιακό, αλλά από την στιγμή που μαθαίνετε ότι υπάρχουν ράμπες για άλματα, σε συγκεκριμένα στρατηγικά σημεία της πίστας, όπως στην έξοδο των στροφών, μάλλον θα το ξανασκεφτείτε. Οι ράμπες αυτές σε συνδυασμό με τις υψηλές ταχύτητες, μπορούν να προκαλέσουν άλμα ύψους 6 μέτρων. Αναλογιστείτε τις δυνάμεις όταν το μεγάλο βάρος των αγωνιστικών, πατάει και πάλι στο έδαφος, μετά το άλμα.
 
Σε ένα τέτοιο άλμα την… πάτησε και ο οδηγός αγώνων «Stadium Super Trucks» Pat O`Keefe, που είχε άσχημη προσγείωση με το πλάι και οδηγήθηκε κατευθείαν στις μπαριέρες .
 
Παρακολουθήστε το video που δείχνει από πολλές οπτικές γωνίες το συμβαν:

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto