Είναι ένα από τα βασικά σας κριτήρια οι χώροι για την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου; Δείτε ποιο είναι το πιο ευρύχωρο μοντέλο ανά κατηγορία.

Είναι ένα από τα βασικά σας κριτήρια οι χώροι για την αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου; Δείτε ποιο είναι το πιο ευρύχωρο μοντέλο ανά κατηγορία.

Top μοντέλα σε χώρους από 5 κατηγορίες

33.394 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2017)

Έτοιμα για μετακόμιση! Για τους οδηγούς που η ευρυχωρία και η άριστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων βρίσκονται ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων τους, τα παρακάτω μοντέλα από πέντε διαφορετικές κατηγορίες πρέπει να βρίσκονται πρώτα στη λίστα των επιλογών τους.

Αντικειμενικά, τα αυτοκίνητα της κάθε κατηγορίας εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες. Για παράδειγμα τα μίνι είναι πρωτίστως ευέλικτα μέσα στην πόλη και οικονομικά, τα μικρά τα κάνουν λίγο πολύ όλα, τα μικρομεσαία παίζουν το ρόλο του οικογενειακού, με τα SUV θα πας εκτός δρόμου, ενώ τα μεσαία είναι ιδανικά για μακρινά οικογενειακά ταξίδια. Η επιτυχία του κάθε μοντέλου εξαρτάται -αρχικά- από το κατά πόσο καλύπτει τις βασικές ανάγκες της κατηγορίας, και -στη συνέχεια- από το τι επιπλέον καταφέρνει. Μία λοιπόν από τις extra ανάγκες που ψάχνουν οι αγοραστές κάθε κατηγορίας είναι και οι χώροι. Είτε δηλαδή βολιδοσκοπούν ένα μίνι μοντέλο, είτε ένα μεγάλο, οι χώροι βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις τους. Για το λόγο αυτό παρακάτω παρουσιάζουμε top μοντέλα από 5 διαφορετικές κατηγορίες τα οποία είναι κορυφαία όσον αφορά τους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Συγκεκριμένα, από τα μίνι έχουμε την τριπλέτα των VW up!, Skoda Citigo και SEAT Mii, από τα μικρά έχουμε το Yaris ως ένα μοντέλο με την καλύτερη εξυπηρέτηση των εσωτερικών χώρων, από τα μικρομεσαία τo Pulsar με το τεράστιο μεταξόνιό του, τα μικρομεσαία SUV το VW Tiguan και από τα μεσαία την ναυαρχίδα της Skoda, το νέο Superb. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center