Φιλικό και προβλέψιμο σε κάθε είδους συνθήκες, συνδυάζει σε καλό βαθμό κράτημα και άνεση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φιλικό και προβλέψιμο σε κάθε είδους συνθήκες, συνδυάζει σε καλό βαθμό κράτημα και άνεση.

Skoda Fabia 1,4 του 2008

13.458 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2014)

+ Οδική συμπεριφορά, ποιότητα, χώροι, άνεση 
-  Θόρυβος κινητήρα, ποιότητα κύλισης, μακριά κλιμάκωση κιβωτίου

Ο  πολύπλευρος χαρακτήρας του είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Θα βολέψει άμεσα, τόσο το νέο οδηγό που θέλει ένα φιλικό ευκολοδήγητο αυτοκίνητο για την πόλη, όσο και τον οικογενειάρχη που επιζητά επαρκείς χώρους και πρακτικότητα για τις καθημερινές μετακινήσεις. 
Ο κινητήρας, ίδιος με αυτόν του Ibiza, αποδίδει 86 ίππους και κύριο γνώρισμα του είναι η πολύ καλή ελαστικότητα, κάνοντας ευχάριστες τις μετακινήσεις στην πόλη. Η μακριά κλιμάκωση στο κιβώτιο ταχυτήτων περιορίζει κάπως τη σπιρτάδα του, κάτι που γίνεται αισθητό κυρίως στα γρήγορα προσπεράσματα. Η τραχιά λειτουργία του κινητήρα και ο αεροδυναμικός θόρυβος σε μεγάλες ταχύτητες, αφαιρούν πόντους από την ποιότητα κύλισης.Στο μέσο όρο της κατηγορίας κυμαίνεται η μέση κατανάλωση με 6,5 λτ./100 χλμ.
Προσανατολισμένο στην άνεση, το Fabia αποδεικνύεται ξεκούραστο και ασφαλές είτε πρόκειται για τις μετακινήσεις στην πόλη, είτε ταξιδεύει στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Η ανάρτηση αντιδρά γλυκά και σχετικά αθόρυβα περνώντας από λακκούβες και εγκάρσιες ανωμαλίες της ασφάλτου. Όταν ο ρυθμός αυξηθεί, το αμάξωμα θα πάρει λογική κλίση και όταν το όριο πρόσφυσης ξεπεραστεί, θα ξεθυμάνει ελεγχόμενα γλιστρώντας τους εμπρόσθιους τροχούς. 
Στο εσωτερικό, η εικόνα είναι συντηρητική προς όφελος της εργονομίας. Από πλευράς ποιότητας, τα σκληρά πλαστικά αν και με διαφορετική υφή, έχουν ικανοποιητική ποιότητα και προσεγμένη συναρμογή. Στον τομέα των χώρων, τέσσερις ενήλικοι επιβάτες δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, έχοντας για τις αποσκευές τους και το ευρύχωρο πορτμπαγκάζ των 300 λίτρων.


Σχεδιαστικά, στερείται έμπνευσης. Είναι όμως πρακτικό, με προσεγμένη συναρμογή και καλή εργονομία.

Σχεδιαστικά, στερείται έμπνευσης. Είναι όμως πρακτικό, με προσεγμένη συναρμογή και καλή εργονομία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda