Του χρόνου το νέο Audi A1

Του χρόνου το νέο Audi A1

4.380 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2017)

Η νέα γενιά του μικρού Audi βρίσκεται ένα χρόνο μακριά μας. Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τη συνέχεια του γερμανικού best seller.

Το Α1 είναι από τους πρωταγωνιστές της κατηγορίας του, ακόμα και τώρα που πλησιάζει στη δύση της καριέρας του. Φυσικά η Audi εξελίσσει ήδη τον αντικαταστάτη του και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ριζική ανανέωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο μοντέλο βασίζεται στην υπερσύγχρονη πλατφόρμα MQB και θα έχει αυξημένες διαστάσεις, προς όφελος των χώρων. Ο διαθέσιμος «αέρας» για γόνατα και κεφάλι θα είναι σημαντικά μεγαλύτερος σε σχέση με σήμερα, όπως και το πορτμπαγκάζ.
 
Στα μηχανικά μέρη θα αναβαθμιστούν όλες οι κινητήριες μονάδες, με τους 1.4 TSI και 1.6 ΤDI να έχουν αυξημένη απόδοση και ένα νέο 3κύλινδρο μοτέρ να αντικαθιστά το υπάρχον 1.000αρι των 90 ίππων. Η κορυφαία έκδοση του S1 θα έχει τουλάχιστον 250 άλογα και την αναβαθμισμένη εκδοχή του συστήματος τετρακίνησης της Haldex.

Από πλευράς εμφάνισης, το νέο Α1 θα φαντάζει σαν μικρογραφία του Α3. Αιχμηρό μπροστινό μέρος με τους χαρακτηριστικούς προβολείς και πίσω το εταιρικό μοτίβο με τα φώτα LED. Στο εσωτερικό θα συνεχίσει η μινιμαλιστική προσέγγιση στην κονσόλα του Α3 και οι ακριβότερες εκδόσεις θα έχουν ως στάνταρ τον εντυπωσιακό πίνακα οργάνων Virtual Cockpit, που πρωτοσυναντήσαμε στο ΤΤ.

Στις εκθέσεις της χώρας μας περιμένουμε να καταφτάσει προς τα μέσα του 2018.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center