Όλες οι μπαγαζιέρες και τα τρέιλερ Neptun και Tema, έχουν ελληνική αλλά και πανευρωπαϊκή έγκριση, καθώς και τη δυνατότητα να ταξιδέψουν νόμιμα εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Τρέιλερ με την «υπογραφή» των κορυφαίων brand της Ευρώπης

4.868 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/9/2016

Ημιρυμουλκούμενα, μπαγαζιέρες και τρέιλερ των Neptun και Tema, με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην Stefanidis Trailers.

 
Δύο από τις πέντε μεγαλύτερες, ευρωπαϊκές εταιρείες κατασκευής ημιρυμουλκούμενων, μπαγαζιέρων και τρέιλερ, εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η Stefanidis Trailers, η οποία διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από προϊόντα με την «υπογραφή» των Neptun και Tema.

Η νούμερο ένα επιλογή για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, που θέλουν να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι τα προϊόντα των δύο κορυφαίων εταιρειών, καθώς ξεχωρίζουν για την ασφάλεια, τη στιβαρότητα, την ευκολία και την ανθεκτικότητά τους.

Στην Stefanidis Trailers μάλιστα, προσφέρονται με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής, καλύπτοντας 100% τις προσδοκίες κάθε καταναλωτή.

Όλες οι μπαγαζιέρες και τα τρέιλερ Neptun και Tema δε, έχουν ελληνική αλλά και πανευρωπαϊκή έγκριση, καθώς και τη δυνατότητα να ταξιδέψουν νόμιμα εκτός της ελληνικής επικράτειας.

Δείτε περισσότερα εδώ