Εντυπωσιακή η μπροστινή όψη του Super-F.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εντυπωσιακή η μπροστινή όψη του Super-F.

Τρεις ρόδες και κάμπριο !

2.601 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2017)

Στη Φλόριντα δημοπρατείται ένα Μorgan Super-F του 1947, αυτοκίνητο που κουβαλά στις πλάτες του μια μεγάλη ιστορία και φέρει τη σφραγίδα μιας παλαιάς και γοητευτικής εποχής.

Η Morgan Motor Company συνεχίζει να εντυπωσιάζει το αυτοκινητιστικό κοινό με τα Sport μοντέλα που κατασκευάζει, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως πάντα βάζει μια πινελιά παλιάς φινέτσας.

Ιδιαίτερη και με μια μόνο ρόδα η πίσω πλευρά.

Ιδιαίτερη και με μια μόνο ρόδα η πίσω πλευρά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναφερόμαστε σε ένα F-Super του 1947 το οποίο είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, τόσο σχεδιαστικά όσο και μηχανικά.
Αν και η Morgan έχει εγκαταλείψει το πλαίσιο των τρίτροχων αυτοκινήτων εδώ και δεκαετίες, τα πρώτα της μοντέλα τη δεκαετία του 1930 έφεραν αυτή την αλλόκοτη πρωτοτυπία. Ωστόσο αργότερα, τα επόμενα μοντέλα της διέθεταν αποκλειστικά τέσσερις τροχούς.
Το Super-F τροφοδοτείται από έναν μικροσκοπικό κινητήρα, 1.2 λίτρων, απόδοσης 30 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 3 σχέσεων.

Το παρακάτω αυτοκίνητο κατασκευάστηκε ύστερα από τη λήξη του ΒΆ Παγκοσμίου πολέμου και αγοράσθηκε από τον σημερινό του ιδιοκτήτη το 2005. Βέβαια χρειάστηκαν 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αναπαλαίωσης και όπως μπορείτε να συμπεράνετε, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Η RM Sotheby, θα δημοπρατήσει αυτό το εξαιρετικά σπάνιο αυτοκίνητο, τον επόμενο μήνα στη Φλόριντα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto