Ο κινητήρας του, σύμφωνα με την εταιρία είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 1.4 λίτρων απόδοσης 203PS.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο κινητήρας του, σύμφωνα με την εταιρία είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 1.4 λίτρων απόδοσης 203PS.

Tρίκυκλο Laguna

3.985 Επισκέψεις στο άρθρο (28/4/2017)

To νέο τρίκυκλο από την Vanderhall ήρθε και τραβά τα βλέμματα..Θα το διάλεγες;

Το νέο Laguna σε τρεις ρόδες από τη Vanderhall έφτασε και όπως κάθε τρίκυκλο τραβά τα βλέμματα πάνω του.

Στο εσωτερικό τομέα, ακολουθεί την ίδια μινιμαλιστική συνταγή.

Στο εσωτερικό τομέα, ακολουθεί την ίδια μινιμαλιστική συνταγή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Πρώτα απ όλα, έχει ένα ευχάριστο, διαχρονικό σχήμα, σχεδιασμένο ώστε να είναι όσο το δυνατόν απλούστερο και όσο το δυνατόν ομορφότερο. Επίσης, σε αντίθεση με προηγούμενα μοντέλα, αυτό έχει πόρτες, άρα διευκολύνεται η πρόσβαση στο εσωτερικό.

Στο εσωτερικό τομέα, ακολουθεί την ίδια μινιμαλιστική συνταγή. Δεν υπάρχει στερεοφωνικό, παρόλο που ένα ηχοσύστημα Bluetooth 600 Watt βρίσκεται διαθέσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Ο συλλογισμός πίσω από την έλλειψη ενός στερεοφωνικού FM / AM είναι διττός. Πρώτον, το όχημα προοριζόταν να φανεί διαχρονικό και μια ραδιοφωνική κονσόλα στην καμπίνα δεν θα εξυπηρετούσε το σκοπό αυτό. Δεύτερον, ο ήχος του Vanderhall θα είναι υπεραρκετός για να καλύψει κάποιο ηχοσύστημα..
 
Ο κινητήρας του, σύμφωνα με την εταιρία είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος 1.4 λίτρων απόδοσης 203PS και ροπή στρέψης στους εμπρός τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Η βασική έκδοση Laguna ξεκινά, σύμφωνα με πληροφορίες από 45.900 ευρώ και έρχεται με ένα αμάξωμα από ανθρακονήματα, τροχούς 18 ιντσών, ηχοσύστημα Bluetooth, θέρμανση, μαύρες σχάρες, φτερά και δαγκάνες.
Ακολουθεί το Laguna Sport Premium, που πωλείται για 54.090 ευρώ και προσθέτει 4 συνδυασμούς δερμάτινων επιφανειών υψηλής ποιότητας για το εσωτερικό, εμπρός ελαστικά 19 ιντσών και πίσω τροχούς 20 ιντσών, cruise control, διάκοσμο από ανθρακονήματα κ.α.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε το Laguna Bespoke Motoring Experience με τιμή 70.770 ευρώ, που σας επιτρέπει να επιλέξετε από 104 δέρματα και 120 συνθετικές εσωτερικές ρυθμίσεις, προσθέτοντας φτερά, γρίλιες και προβολείς, καθώς και 3 στυλ διάκοσμου και Toyo R888 ελαστικά .

Αν αυτό σας φαίνεται ακριβό, μπορείτε να επιλέγετε το Laguna Venice  που έρχεται με, χωρίς πόρτες, ξύλινο τιμόνι, κλασικό ταμπλό και καμία σύγχρονη άνεση στα 27.525 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center