Mercedes McLaren F1

Mercedes McLaren F1

«Τσούγκρισαν» τα ποτήρια τους

3.027 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2016)

Σπάει εν μέρει το γυαλί, ανάμεσα στη McLaren και τη Johnnie Walker, με τη γνωστή μάρκα ουίσκι να υπογράφει συνεργασία με την India Force.

Η ΜcLaren F1, αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα κάποια προβλήματα με τους μεγάλους χορηγούς της, δεδομένου πως «έχασε» πρόσφατα την TAG Heuer.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η Johnnie Walker, που επί πολλά χρόνια ήταν χορηγός της McLaren, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την India Force.

Σύμφωνα με πηγές, η μάρκα ουίσκι θα εμφανίζεται στο αμάξωμα των μονοθεσίων της ινδικής εταιρείας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα αποκοπεί εντελώς από τη McLaren.
Aν και η Johnnie Walker ανανέωσε πρόσφατα τη συμφωνία της με τη βρετανική φίρμα, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στην India Force.
Ωστόσο, η ινδική εταιρεία βρίσκεται ήδη κάτω από την ομπρέλα της Diageo, του μεγαλύτερου κατασκευαστή αλκοόλ διεθνώς, κάτι το οποίο σημαίνει που υποστηρίζεται από διάφορες εταιρείες οινοπνευματωδών.
Ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της McLaren, Zak Brown, εργάστηκε σκληρά, με σκοπό να επιτύχει μια καινούρια χορηγική συνεργασία, αλλά η ανατροπή των δεδομένων απογοήτευσε από κοινού.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center