Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Vettel.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Vettel.

Vettel: «Δεν υπάρχουν team orders στην Ferrari»

2.065 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2017)

Δεν πιστεύει ο Γερμανός πιλότος της Scuderia ότι ο ίδιος χαίρει μεγαλύτερης εύνοιας από την ομάδα ούτε ότι χρησιμοποιείται ο Raikkonen για την «προστασία» του. Δείτε τι είπε για το συμβάν στο Oυγγρικό GP.

Ο Sebastian Vettel τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν είναι απαραίτητο η Ferrari να επιβάλει οδηγίες ανάμεσα στους οδηγούς της βοηθώντας τον έναν περισσότερο από τον άλλο ενώ παράλληλα αρνήθηκε ότι ο Kimi Raikkonen τον βοήθησε να κερδίσει αγώνες φέτος. Ο Vettel έχει αυτή τη στιγμή 7 πόντους διαφορά από τον δεύτερο στην βαθμολογία Lewis Hamilton με τον Kimi να απέχει 92 πόντους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Oι αποφάσεις που έχει πάρει η Ferrari στο Monaco και την Oυγγαρία δίνουν το δικαίωμα σε πολλούς να λένε ότι δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο τους δύο οδηγούς, αφού ειδικά στο Oυγγρικό GP διέταξαν τον Raikkonen να μην προσπεράσει τον Vettel που αντιμετώπιζε πρόβλημα αλλά αντιθέτως να αποτελέσει ασπίδα απέναντι σε Hamilton και Bottas που πίεζαν.
 
Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari δήλωσε: «Πιστεύω ότι εγώ και ο Kimi ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλον. Διάβασα ή άκουσα ότι στο Ουγγρικό GP με «προστάτευσε». Μπορεί να σας το πει και ο ίδιος ότι δεν έγινε έτσι. Αν μπορούσε θα το έκανε και αυτό είναι δίκαιο. Αλλωστε έτσι θα γινόταν και σε διαφορετική περίπτωση. Θέλαμε και οι δύο το καλύτερο»

Ο Vettel συνέχισε λέγοντας ότι οι οδηγοί πρέπει να είναι υπεύθυνοι απέναντι στις ομάδες τους, «Aν διεκδικείς μια θέση με τον teammate σου τότε πρέπει να σκεφτείς ότι τρέχεις όχι μόνο για σένα αλλά και για την ομάδα σου. Εμείς πάντα τα δίνουμε όλα».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto