Αδοξο τέλος είχε η προσπάθεια του Ogier για διάκριση στη Φινλανδία, που έχασε 16 ολόκληρα λεπτά... σε ένα χαντάκι.

Αδοξο τέλος είχε η προσπάθεια του Ogier για διάκριση στη Φινλανδία, που έχασε 16 ολόκληρα λεπτά... σε ένα χαντάκι.

WRC Ράλι Φινλανδίας: Ποιος προηγείται; (+video)

4.288 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2016)

Τι έγινε σήμερα το πρωί στο Ράλι Φινλανδίας; Πώς εκτυλίχθηκε η χθεσινή μέρα του όγδοου γύρου του WRC; Δείτε τις καλύτερες στιγμές σε video.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται συνηθίζει να λέει ο λαός και φαίνεται πως η μέρα δεν θα είναι καθόλου καλή για τον Ιταλό οδηγό Lorenzo Bertelli, που είχε μια άσχημη έξοδο στην 13η ειδική διαδρομή, σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες από τη διοργανώτρια αρχή ο συνοδηγός έχει υποστεί τραυματισμούς, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες, αφού διακομίστηκε με ελικόπτερο για να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο αγώνας διακόπηκε για 14 λεπτά.
Περνώντας στην αγωνιστική δράση χθες τα όνειρα για διάκριση για τον Ogier έσβησαν, μετά την έξοδό του στην 10η ειδική διαδρομή. Όπως δήλωσε και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ένα χαζό λάθος και το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι το αυτοκίνητο δεν έπαθε ζημιά, απλά δεν έβγαινε από το χαντάκι, κάτι που του κόστισε 16 λεπτά.
Ο Meeke λοιπόν έμεινε μόνος στο κυνήγι, μιας και όλη μέρα χθες κέρδιζε ειδικές και έγραφε καλούς χρόνους, βάζοντας πλώρη για την παραμονή του στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης μέχρι το τέλος του ράλλυ. 
Μέχρι χθες ήταν πρώτος στην προσωρινή γενική κατάταξη, 18,1 δευτερόλεπτα εμπρός από τον δεύτερο Latvala και 44,3 από τον τρίτο Neuville που πέρασε μπροστά από τον Mikkelsen. Ο Βέλγος δήλωσε πως στο απογευματινό σκέλος τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από ότι το πρωί και πως γι` αυτόν ήταν εύκολο να κάνει την κίνησή του και να περάσει τον Mikkelsen, όχι όμως και τον Latvala.
Τέλος, για όσους αρέσκονται στα στοιχεία των στατιστικών αξίζει να αναφερθεί ότι από τις 11 ειδικές διαδρομές που ήταν στο πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας, τις 4 κέρδισε ο Meeke, τις 3 ο Latvala, τις 3 ο Tanak και 1 ο Mikkelsen. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center