Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός της βρετανικής F3 στον πρώτο αγώνα τους πρωταθλήματος, που έγινε στην πίστα του Oulton Park.

Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός της βρετανικής F3 στον πρώτο αγώνα τους πρωταθλήματος, που έγινε στην πίστα του Oulton Park.

Χαμός στην F3 (+video)

4.427 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2016)

Τρομακτική σύγκρουση συνέβη στον πρώτο αγώνα της βρετανικής F3 στο Oulton Park, με το μονοθέσιο του Ameya Vaidyanathan, να γίνεται χίλια κομμάτια στον αέρα.

Ο Ινδός οδηγός της F3 βρέθηκε στην έκτη θέση της κατάταξης στην αρχή του αγώνα, αλλά έχασε τέσσερις θέσεις, αμέσως μετά την εκκίνηση. Κυνηγώντας τον Sisa Ngebulana για την ένατη θέση, στον έβδομο γύρο του αγώνα, ο Vaidyanathan είχε μια επαφή, η οποία οδήγησε το μονοθέσιο του να κάνει τούμπες στον αέρα και να καρφώνεται στο έδαφος. 
Το ευτυχές γεγονός είναι ότι σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή, ο Ινδός οδηγός της F3 είχε τις αισθήσεις του και φαινόταν καλά μετά το συμβάν. Όπως είναι λογικό μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας, για τις απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις. 
«Ο Ngebulana είχε μια μικρή έξοδο στην πρώτη στροφή και μετά ήμασταν πλάι-πλάι. Δυστυχώς είχαμε μια μικρή επαφή με τους τροχούς και μετά από αυτό ένιωσα αρκετά μεγάλα χτυπήματα, χωρίς να έχω ιδέα προς ποια κατεύθυνση πηγαίνω και από πού προκαλούνται», δήλωσε ο Ινδός οδηγός. 
Ο Ngebulana αποκλείστηκε από τον αγώνα και το δόθηκε ποινή τεσσάρων βαθμών, λόγω της συμμετοχής του στο ατύχημα. Δείτε το video από το συμβάν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center