Δύο ακόμη χορηγοί του θρυλικού Schumi φαίνεται να παύουν να τον στηρίζουν...

Δύο ακόμη χορηγοί του θρυλικού Schumi φαίνεται να παύουν να τον στηρίζουν...

Χάνει και άλλους χορηγούς ο Schumi

7.385 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Αποχωρούν, κατά πάσα πιθανότητα, άλλοι δύο χορηγοί του Michael Schumacher, σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού…

Την ώρα που ο Michael Schumacher εξακολουθεί να δίνει την μάχη του με τον τραυματισμό του το 2013, φαίνεται ότι δύο ακόμη χορηγοί του αποσύρονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ πορτογαλικού αθλητικού εντύπου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πρόκειται για τον κατασκευαστή ρολογιών πολυτελείας Audemars Piguet και την γερμανική εταιρεία κατασκευής θυρών Hormann. Το έντυπο αναφέρει επίσης ότι η σειρά ρολογιών «48», η οποία κατασκευαζόταν προς τιμήν του Schumi από την Audemars Piguet, έχει ήδη αποσυρθεί από τα προϊόντα της εταιρείας.
Μετά από 3 χρόνια από το δραματικό ατύχημα του Γερμανού πιλότου, έχουν ήδη αποσυρθεί επιβεβαιωμένα 4 εταιρείες ακόμη και συγκεκριμένα οι Jet Set, Navyboot, Rosbacher και Erlinyou, ενώ άλλες εταιρείες έχουν διαπραγματευτεί μείωση των χορηγούμενων ποσών. Αν ισχύει η είδηση της αποχώρησης των 2 εταιρειών, ανερχόμαστε στις συνολικά 6.

Μέχρι τώρα, φαίνεται ότι ο κύριος αλλά και πιο πιστός χορηγός του Schumacher είναι η συμβουλευτική Deutsche Vermongensberatung, η οποία επίσης υποστηρίζει την άνοδο του γιού του, Mick, στην Formula 1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center