Η απουσία οργάνων είναι εμφανής.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η απουσία οργάνων είναι εμφανής.

Χωρίς όργανα το Tesla Model 3

3.561 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2017)

Εικόνες από το Tesla Model 3, ήρθαν στη δημοσιότητα, που αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, θα έχει εσωτερικό μινιμαλιστικού χαρακτήρα, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο αυτά που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής.

Οι νέες εικόνες δείχνουν πως στο εσωτερικό κυριαρχεί μια μεγάλη οθόνη αφής μπροστά από το ταμπλό, χωρίς να υπάρχουν άλλα όργανα μετρήσεων, με τη συγκεκριμένη οθόνη να καλύπτει και αυτές τις απαιτήσεις. Επιπλέον βλέπουμε πως δεν υπάρχουν επιπλέον κουμπιά και βρίσκουμε μόνο δυο θήκες για ποτήρια ανάμεσα στα δύο καθίσματα.

Η Tesla αναφέρει ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή του μοντέλου τον Ιούλιο.

Η Tesla αναφέρει ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή του μοντέλου τον Ιούλιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το τιμόνι που έχει τρεις ακτίνες είναι επίσης πολύ μινιμαλιστικό, ενώ δεν υπάρχουν επίσης ορατές οπές εξαερισμού, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες αναφορές ότι ο αέρας θα περνά μέσα από λεπτές σχισμές στο ταμπλό.
Η Tesla αναφέρει ότι θα ξεκινήσει την παραγωγή του μοντέλου τον Ιούλιο, αλλά οι πρώτες μονάδες θα παραδοθούν στους υπαλλήλους και όχι στο ευρύ κοινό. Αυτό θα επιτρέψει στην εταιρεία να εξομαλύνει τυχόν σφάλματα που μπορεί να βρει στην πρώτη παρτίδα μοντέλων παραγωγής.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda